Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 | Επικοινωνία

«Θα κάνω το εμβόλιο όταν...» - Νέες δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου για τη μάχη του με τον κορωνοϊό

«Δεν σου κρύβω ότι φοβάμαι ή ότι φοβήθηκα και πριν να κάνω το εμβόλιο»

«Θα κάνω το εμβόλιο όταν...» - Νέες δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου για τη μάχη του με τον κορωνοϊό
News 24.12.2021 08:54
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (23/12) ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, στην σχέση του με τη θρησκεία καθώς και στην περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό.

Ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε πως θα κάνει το εμβόλιο μόλις ολοκληρωθεί η περίοδος από τη νόσηση, ωστόσο δεν έκρυψε πως ακόμα και τώρα φοβάται.

H εξομολόγηση του Νίκου Οικονομόπουλου

«Γεννήθηκα στην Πάτρα και μεγάλωσα στην Κάτω Αχαία. Εκεί έζησα τα παιδικά μου χρόνια. Εκεί έκανα παιδικούς φίλους, θα έλεγα ότι ήταν δύσκολα χρόνια για εμένα, δεν ήμασταν ευκατάστατη οικογένεια. Μεγάλωσα με τη γιαγιά και τον παππού μου από την πλευρά του πατέρα μου γιατί οι γονείς μου χώρισαν. Δύσκολες καταστάσεις, δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες.

Έπρεπε να δουλεύω από μικρή ηλικία από 12, δούλευα στο ψαράδικο του παππού μου.

Δούλευα σε μία πιτσαρία παράλληλα στα 13-14 σερβιτόρος και ερχόταν κάποιος που έφερνε τα αλλαντικά και έπαιζε μπουζούκι στο μαγαζί που ξεκίνησα να τραγουδάω στον Πύργο Ηλείας. Το πρώτο τραγούδι που του είπα ήταν του Καζαντζίδη.

Από πολύ μικρή ηλικία είμαι συνδεδεμένος με την πίστη. Πιστεύω περισσότερο στον Χριστό παρά στην ύπαρξή μου.

Όλα ξεκινάνε από την παιδική μας ηλικία. Ένα μικρό παιδί έχει ανάγκη κάπου να πιαστεί και δεν το βρίσκει στην οικογένειά του εγώ το βρήκα εκεί στον Χριστό. Είμαι ταγμένος εκεί μ εόλη τη δύναμη της ψυχής μου. Και το έχω πάρει πίσω, δεν μπορείς να το ερμηνεύσεις, είναι κάτι πολύ προσωπικό. Δεν θέλω να πείσω κάποιον να κάνει κάτι.

Θα το ήθελα να έρθει μία μόνιμη σχέση στη ζωή μου. Θα πρέπει να έχει προσωπικότητα, σίγουρα κοιτάς και την εμφάνιση, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό και να εκτιμάει τον Νίκο. Όσο να είναι εμείς οι καλλιτέχνες έχουμε ανασφάλειες. Δεν είμαστε σίγουροι αν οι άνθρωποι μας πλησιάζουν για εμάς ή για τη φήμη μας. Θέλω να σώσω αυτά που δεν εισέπραξα εγώ ως παιδί», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μάχη του με τον κορωνοϊό και απάντησε αν θα κάνει το εμβόλιο: «Θα κάνω το εμβόλιο όταν περάσει η περίοδος της νόσησης. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πολλοί έχουν μπει στη διαδικασία, όπως και γω, να φοβούνται. Δεν σου κρύβω, Νίκο, ότι φοβάμαι ή ότι φοβήθηκα και πριν να κάνω το εμβόλιο. Δεν αρνήθηκα ποτέ την επιστήμη, αλλά κάποιοι μπερδεύουν την θρησκεία με την επιστήμη και είναι λάθος. Διχάζουν τον κόσμο. Όχι, άλλος διχασμός».

«Ο πόλεμος που δέχτηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος ήταν άδικος! Πλήρωσε την αποστασιοποίηση από τα Μέσα»

Το πρωί της Τρίτης, ο Χάρης Σιανίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον Νίκο Οικονομόπουλο και στον "πόλεμο" που δέχτηκε λίγο μετά την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό.

«Πρέπει να είσαι λίγο ματαιόδοξος όταν είσαι το τεράστιο όνομα για να ανοίξει το μαγαζί με κορωνοϊό. Δεν μπορείς να πας στα μπουζούκια και να κάθεσαι. Ο πόλεμος που δέχτηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος ήταν άδικος. Πλήρωσε την αποστασιοποίηση από τα Μέσα. Ζει μια σχεδόν ασκητική ζωή. Ο μεγαλύτερος σύμβουλός του ήταν ο πνευματικός του».

Αναφορικά με το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη, ανέφερε πως το γνώριζε, καθώς είχαν συναργαστεί για τις εμφανίσεις της στην Κύπρο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Όσα δήλωνε ο Νίκος Οικονομόπουλος για τον κορωνοϊό λίγους μήνες πριν νοσηλευτεί

Νίκος Οικονομόπουλος: «Σπάει» τη σιωπή του για πρώτη φορά μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

Share