Είναι σαν δύο σταγόνες νερό - Η τρομερή ομοιότητα της Shaya με την μητέρα της

Σαν αδερφές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Είναι σαν δύο σταγόνες νερό - Η τρομερή ομοιότητα της Shaya με την μητέρα της

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Shaya, η οποία βρισκόταν στο μαγαζί της μαζί με τη μητέρα της από τη Γουιάνα, Λινέ, με την ομοιότητά τους να ήταν φοβερή.

Μαμά και κόρη μίλησαν για την όμορφη σχέση της αλλά και για την περίοδο που βρίσκονταν μακριά η μία από την άλλη.

Η ομοιότητα της Shaya με την μητέρα της

«Μέσα στην καραντίνα άρχισα να σπουδάζω κοσμητολογία, αποφάσισε και η μητέρα μου ότι θέλει να έρθει να προσπαθήσουμε ξανά να φτιαξουμε ένα μαγαζί παρέα και τώρα φτιάχνουμε και κρέμες μαζί», είπε η τραγουδίστρια, η οποία πρόσφατα είχε αποκαλύψει πως είχε πέσει θύμα παρενόχλησης.

Η μαμά της, από την άλλη, δήλωσε: «Για εμένα η Ελλάδα είναι παράδεισος, ακόμη κι αν έμενα μακριά για πάρα πολλά χρόνια. Εξακολουθούσα να θέλω να έρθω στην Ελλάδα. Το έκανε ακόμη πιο εύκολο ότι η κόρη μου είναι εδώ και οι συγγενείς μου κι έτσι μπορούμε να γίνουμε και πάλι οικογένεια. Κάθε μέρα που έλειπε η Shaya. Στην Ισλανδία είχα πολλούς πελάτες stars.Καλλιτέχνες και μοντέλα στους οποίους έκανα ολική μεταμόρφωση. Στα νιάτα μου έχω δουλέψει ως dj και μοντέλο».

Λίγα λόγια για την Shaya και την ζωή της

H Μαριάννα Χάνσεν (Marianna Hansen, 17 Φεβρουαρίου 1983) ευρέως γνωστή με το ψευδώνυμο Shaya είναι τραγουδίστρια δανικής και γουιανικής καταγωγής, που δραστηριοποιείται κυρίως στην Ελλάδα.

Υπήρξε μέλος του γυναικείου συγκροτήματος Hi-5 αλλά πλέον κάνει σόλο καριέρα.

H Shaya γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 1983 στη Δανία αφού η καταγωγή του πατέρα της είναι από εκεί, ενώ η μητέρα της, έχει καταγωγή από τη Γουιάνα. Από μικρή ηλικία η Shaya έδειχνε μεγάλη αγάπη και ενδιαφέρον στη μουσική, ίσως επειδή η μητέρα της είχε ασχοληθεί με τον χώρο, πριν τη γέννηση της ίδιας.

Σε ηλικία 6 ετών, η Shaya μετακόμισε με τη μητέρα της στη Σουηδία, ύστερα από το διαζύγιο των γονιών της, ενώ το 1994, μετανάστευσε για ακόμη μια φορά με τη μητέρα της, στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, όπου και έμεινε μέχρι την ενηλικίωση της. Σε ηλικία 18 ετών μετακόμισε στην Καβάλα και εργάστηκε σε νυχτερινά μαγαζιά της πόλης.

Το 2015 ξεκίνησε η σχέση της με τον μουσικό-ηχολήπτη Θοδωρή Παπαντώνη, με τον οποίο απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον Τζέισον (γενν. 5 Ιουλίου 2017). Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2018.