Θετικός στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά ο Θοδωρής Φέρρης

Αναβάλλονται όλες του οι εμφανίσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θετικός στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά ο Θοδωρής Φέρρης

Δύσκολες ώρες βιώνει ο τραγουδιστής Θοδωρής Φέρρης καθώς διαγνώσθηκε για δεύτερη φορά θετικός στον κορωνοϊό. Ο ίδιος αναδημοσίευσε την ανάρτηση του κέντρου που εμφανίζεται στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Φυσικά, αναβάλλονται οι εμφανίσεις του στο συγκεκριμένο κέντρο ενώ την θέση του πρόκειται να πάρει ο Σταν.

Η ανάρτηση για τον Φέρρη

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε την αναβολή των προγραμματισμένων εμφανίσεων του καλλιτέχνη μας Θοδωρή Φέρρη στο νυχτρινό κέντρο της παραλιακής ΡΟΜΕΟ.

Αρχές της εβδομάδας διαγνώσηκε έπειτα από συνεχείς δειγματοληψίες θετικός στον κορωνοϊό.

Την ερχόμενη Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου και Σάββατο 1 Ιανουαρίου εφόσον η κατάσταση της υγείας του είναι καλή θα βρίσκεται και πάλι κοντά μας για να διασκεδάσουμε παρέα τις τελευταίες μέρες του έτους. ανακοίνωσε το νυχτερινό κέντρο. Με την σειρά μας, του ευχόμαστε καλή ανάρρωση, καλή δύναμη και υγεία!

Την θέση του θα αναπληρώσει ο Stan Αντιπαριώτης που θα μας διασκεδάσει με τις μεγάλες του επιτυχίες!

Μαζί του η Κατερίνα Λιόλιου, ο Γιάννης Γρόσης, η Ανδρομάχη και η Ματίνα Ζάρα. Μόνο για αυτήν την Παρασκευή 24 και Σάββατο 25 Δεκεμβρίου”».

«Ανυπομονώ να βρεθώ σύντομα ξανά κοντά σας! Καλές γιορτές με υγεία πάνω απ’ όλα ..!» έγραψε ο Θοδωρής Φέρρης, ο οποίος πρόσφατα αναφέρθηκε και στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Θοδωρής Φέρρης

«Έλεγα στη μητέρα μου ότι θα πεθάνω...» - Η αποκάλυψη για το χωρισμό του

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε ο Θοδωρής Φέρρης, ο οποίος μετά το αδιανόητο περιστατικό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που τον έκανε να ζητήσει διαφημίσεις, μίλησε για τον δύσκολο χωρισμό που είχε και τον έριξε στα πατώματα.

«Κάποια στιγμή, είχα πονέσει από έναν χωρισμό. Όταν ήμουν 20 χρονών χώρισα. Ήμουν στα πατώματα, έκλαιγα, χάλια, ζούσα το δράμα μου. Έλεγα στη μητέρα μου ότι θα πεθάνω που χώρισα και εκείνη μου έλεγε "τέλεια, πολύ καλά, τώρα η φωνή σου θα γίνει τέλεια για να τραγουδάς τα ερωτικά" και ότι το χρειαζόμουν αυτό για να γίνω ολοκληρωμένος. Είχε δίκιο», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.