«Σαν να ζεις μόνη σου φαίνεται» - Χαμός στο instagram με την Δούκισσα Νομικού

Το σχόλιο ενός follower και η απάντησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Σαν να ζεις μόνη σου φαίνεται» - Χαμός στο instagram με την Δούκισσα Νομικού

Ένα Q&A αποφάσισε να κάνει το απόγευμα της Παρασκευυής (24/12) η Δούκισσα Νομικού, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η γνωστή παρουσιάστρια δέχτηκε αρκετές ερωτήσεις, με τις περισσότερες να αφορούν τόσο γυναικεία θέματα όσο και θέματα σχετικά με την οικογένειά της και τον λόγο που δεν αποκαλύπτει ποτέ τα πρόσωπα των παιδιών της.

Ένα σχόλιο λοιπόν που δέχτηκε η Δούκισσα Νομικού ήταν: «Δεν βάζεις συχνά φωτογραφίες με την οικογένειά σου, σαν να ζεις μόνη φαίνεται» με την ίδια να απαντά πως: «Ο άντρας μου είναι χαμηλών τόνων και δεν είναι η δουλειά του τέτοια ώστε να εκτίθεται συχνά δημοσίως. Για τα παιδάκια μας, σας έχω πει πως θα αποφασίσουν εκείνα τη στιγμή που πρέπει, αν θέλουν να εκτεθούν ή όχι».

Το σχόλιο που δέχτηκε η Νομικού και η απάντησή της

σχόλιο στην Δούκισσα Νομικού

«Είχαμε συμβόλαιο για δύο χρόνια, αλλά...» - Για αυτόν τον λόγο έληξε η συνεργασία της Δούκισσας Νομικού με τον ΣΚΑΙ

Καλεσμένη στην εκπομπή Mega Καλημέρα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (16/12) η Δούκισσα Νομικού. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηε μεταξύ άλλων και στο πρόωρο τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ.

Η ίδια ταυτόχρονα μίλησε για τη συλλογή κοσμημάτων της, που ξεκίνησε με προτροπή του συζύγου της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, αλλά και στα παιδιά της.

«Είχαμε συμβόλαιο για δύο χρόνια, αλλά είμαι ένας άνθρωπος που δεν μου αρέσει να κάθεται δίχως να έχει αντικείμενο και τον εκφράζει, να είμαστε όλες οι πλευρές ευχαριστημένοι πολύ. Μου αρέσει να το κάνω αυτό, το θεωρώ πάρα πολύ τίμιο, όταν κάπως τελικά βλέπουμε ότι δεν θέλουμε ακριβώς να κάνουμε το ίδιο πράγμα, να το λύνουμε κάτω από πολύ καλές συνθήκες και έχει ο Θεός.

Ο Δημήτρης είναι πολύ υποστηρικτικός και ότι και να βάλω στο μυαλό μου μου λέει πήγαινε. Αγαπώ και έχω αδυναμία στα παιδιά. Θέλω να προσφέρω όσα πιο πολλά γίνεται. Με μεγάλη μου χαρά έγινα Πρέσβειρα του «Μαζί για το Παιδί». Κάνουν σπουδαίο έργο και βοηθούν πολλές οικογένειες που το έχουν ανάγκη,Στις δράσεις πηγαίνω με αγωνία για το τι θα συναντήσω. Συγκινούμαι και παίρνω δύναμη. Αυτά τα παιδιά είναι ήρωες και με κάνουν πιο δυνατή και πιο αισιόδοξη. Το με πόσα λίγα πράγματα γίνονται ευτυχισμένα, δεν περιγράφεται.

Με τον σύζυγό μου μετά τα παιδιά αλλά και την καραντίνα έχουμε έρθει πιο κοντά. Τον ερωτεύομαι συνεχώς. Δεν μου αρέσουν οι τσακωμοί. Αν πάει κάτι να δημιουργηθεί το λύνουμε εκείνη την στιγμή. Πάντως δεν ζηλεύουμε ιδιαίτερα ο ένας τον άλλον. Αλλά θαυμάζουμε ο ένας τον άλλον», κατέληξε η Δούκισσα Νομικού.