«Σιγά μην τη βγάλει καθαρή στο Survivor ο Θανάσης Βισκαδουράκης, κάθε εβδομάδα θα είναι προτεινόμενος»

Η δήλωση γνωστών ηθοποιών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Σιγά μην τη βγάλει καθαρή στο Survivor ο Θανάσης Βισκαδουράκης, κάθε εβδομάδα θα είναι προτεινόμενος»

Καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (24/12) οι πρωταγωνιστές του The Black Bachelor, με αφορμή την πρεμιέρα που έκανε η ταινία πριν λίγο καιρό.

Γιάννης Τσιμιτσέλης, Νίκος Βουρλιώτης, Μελέτης Ηλίας και Λευτέρης Ελευθερίου μίλησαν για την ταινία και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απουσία του συμπρωταγωνιστή τους, Θανάση Βισκαδουράκη, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον Άγιο Δομίνικο, μιας και θα συμμετέχει στο Survivor 5.

Μάλιστα, οι ηθοποιοί αποκάλυψαν χιουμοριστικά πως είναι ο πιο κουραστικός στα γυρίσματα.

«Ο Βισκαδουράκης! Μας έβγαλε την Παναγία! Καλή καρύδα να έχει! Σιγά μην τη βγάλει καθαρή, κάθε εβδομάδα θα είναι προτεινόμενος» είπαν όλοι με μια φωνή, ξεσπώντας μετά σε γέλια.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του The Black Bachelor για τον Βισκαδουράκη και την συμμετοχή του στο Survivor 5

Λϊγα λόγια για τον Θανάση Βισκαδουράκη που θα συμμετέχει στο Survivor 5

Τον έχουμε λατρέψει από τις ερμηνείες του στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη και μας έχει κάνει να γελάσουμε αμέτρητες φορές ως κωμικός ηθοποιός σε θεατρικές παραγωγές. Διαθέτει αστείρευτο ταλέντο στην υποκριτική, πηγαίο χιούμορ και ένα χαμόγελο που αφοπλίζει (αυτό θα το χρειαστεί σίγουρα!).

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ένας από τους πλέον ταλαντούχος ηθοποιούς της γενιάς του, είναι έτοιμος να αγωνιστεί, αλλά και να… πεινάσει. Υπόσχεται να μας αποκαλύψει ένα νέο πρόσωπο στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου. Δυναμικός, ανταγωνιστικός και hardcore θα μας ξανασυστηθεί στους στίβους μάχης και όπως μας έχει υποσχεθεί… οι αντίπαλοί του θα τα βρουν σκούρα!

Survivor 5 Θανάσης Βισκαδουράκης