Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Φάρμα: Έδωσαν καυτά φιλιά στο κρεβάτι η Αγγελική Ηλιάδη με τον Γρηγόρη - Καρέ καρέ η σκηνή

Είναι μαζί και δεν το κρύβουν

Φάρμα: Έδωσαν καυτά φιλιά στο κρεβάτι η Αγγελική Ηλιάδη με τον Γρηγόρη - Καρέ καρέ η σκηνή
News 25.12.2021 12:11
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Εδώ και μέρες έχει γίνει ξεκάθαρα πως υπάρχει ένα πολύ έντονο φλερτ μεταξύ της Αγγελικής Ηλιάδη και του Γρηγόρη στην Φάρμα, με την δεύτερη να "λιώνει" για πάρτη του και εκείνον να ξεκαθαρίζει πως θέλει πολύ να βγει ραντεβού μαζί της.

Κάπως έτσι λοιπόν δεν άργησαν να έρθουν κοντά και να γίνουν κανονικό ζευγάρι. Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης λοιπόν όχι απλά αντάλλαξαν μερικά φιλιά αλλά δείχνουν να έχουν ερωτευτεί πραγματικά.

Τα φιλιά της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη στη Φάρμα

Αγγελική Ηλιάδη Γρηγόρης Φάρμα

Όλα όσα είδαμε χθες (24/12) στη Φάρμα

«Θα έβγαινα ξεκάθαρα ραντεβού με την Αγγελική Ηλιάδη»

Εδώ και μέρες έχει γίνει ξεκάθαρα πως υπάρχει ένα πολύ έντονο φλερτ μεταξύ της Αγγελικής Ηλιάδη και του Γρηγόρη στην Φάρμα, με την δεύτερη να "λιώνει" για πάρτη του και τον πρώτο να παραδέχεται πως θα ήθελε να βγει μαζί της.

Χθες, η συζήτηση για το μεταξύ τους φλερτ πέρασε και στον αχυρώνα, όπου η Σάσα Μπάστα "ψάρεψε" τον Γρηγόρη για το αν θέλει να βγει με την Αγγελική Ηλιάδη, με εκείνον να απαντά: «Νομίζω θα έβγαινα ξεκάθαρα με την Αγγελική Ηλιάδη».

Με το που έδωσε την απάντησή του όλοι ζητωκραύγασαν, ενώ στη συνέχεια και η Αγγελική Ηλιάδη παραδέχθηκε πως θα ήθελε να βγει ραντεβού με τον Γρηγόρη.

Ξέσπασε σε κλάματα η Αθανασία Τσουμελέκα

Ένα κύμα εντάσεων που προκλήθηκε στο σπίτι με πρωταγωνίστρια τη Σάσα Μπάστα, έκαναν την Αθανασία Τσουμελέκα να ξεσπάσει σε κλάματα στον αχυρώνα, και να ζητήσει από τους συμπαίκτες της να επικρατήσει ένα πιο ήρεμο κλίμα.

«Θέλω να είμαστε αγαπημένοι. Σαν άνθρωπος δεν το αντέχω. Ο καθένας έχει μια διαφορετική καρδιά και δεν μπορώ να τους βλέπω να τσακώνονται μεταξύ τους. Δεν το αντέχω εγώ προσωπικά, ίσως επειδή έχω περάσει διάφορα και δε θέλω να νιώθω εντάσεις» είπε η Αθανασία Τσουμελέκα.

Αμέσως μετά το ξέσπασμά της αυτό, η Σάσα Μπάστα της ζήτησε συγγνώμη και οι δυο τους έδωσαν μία ζεστή αγκαλιά.

Ο παίκτης που αποχώρησε από τη Φάρμα

Οι δυο μονομάχοι ήταν η Νίκη με τη Μαίρη Μηλιαρέση. Η πρώτη επιλέχθηκε από τον αρχηγό ενώ η δεύτερη ψηφίστηκε από την υπόλοιπη ομάδα.

Τελικά αυτή που δεν κατάφερε να προχωρήσει και να νικήσει τα αγωνίσματα ήταν η Μαίρη Μηλιαρέση, η οποία αποχώρησε από τη Φάρμα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάρμα 2: Αναστάτωσε η Σάσα Μπάστα με το μικροσκοπικό μαγιό της - Άλαλοι όλοι οι παίκτες

Φάρμα 2: Πιάστηκαν στα χέρια Κουτσαβάκης και Αστρινός - «Έβγαλες γλώσσα, παλιοαμόρφωτο πλάσμα»

Share