«Δεν θέλω να μιλήσω για τον πρώην σύζυγό μου! Τέλεια και παύλα» - Άγριο ξέσπασμα από την Νίνα Λοτσάρη

Η ερώτηση που την ενόχλησε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν θέλω να μιλήσω για τον πρώην σύζυγό μου! Τέλεια και παύλα» - Άγριο ξέσπασμα από την Νίνα Λοτσάρη

Συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου παραχώρησε πρόσφατα η Νίνα Λοτσάρη. Η γνωστή ηθοποιός που βρίσκεται σε μια νέα σχέση αναφέρθηκε μέσα σε όλα στο διαζύγιό της και στον πρώην σύζυγό της.

Οι δηλώσεις της Λοτσάρη για το διαζύγιό της

Εκεί που είσαι στη μεγάλη άνοδό σου, αποφασίζεις να κάνεις οικογένεια. Δούλευες ατελείωτα και ήσουν και έγκυος. Πώς το βίωσες όλο αυτό;

Υπέροχα. Φανταστικά. Το εύχομαι, να ξέρεις, σε όλες τις εγκυμονούσες αυτό.

Δεν φοβήθηκες μήπως ένα παιδί γίνει τροχοπέδη στην καριέρα σου;

Όχι. Είμαι ένα ατρόμητο Λιοντάρι, πεισματάρικο κι ότι βάλει σκοπό το κάνει. Από τη στιγμή που πήρα απόφαση να κάνω καριέρα και οικογένεια μαζί, δεν φοβήθηκα ούτε για μια στιγμή. Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια. Δεν ήμουν μια καλλιτέχνης που κοίταζε μόνο τη ματαιοδοξία της. Ήθελα οικογένεια. Από μικρό παιδί το έλεγα.

Αν και τόσο συνειδητοποιημένη, γιατί ο γάμος σου κράτησε μόνο έξι χρόνια;

Ήμασταν 10 χρόνια μαζί. Δεν θέλω να μιλήσω για τον πρώην σύζυγό μου. Έχουμε μαζί δύο κόρες και εννοείται ότι πρέπει να διατηρούμε πολιτισμένες σχέσεις. Τελεία και παύλα. Όταν το σύμπαν ολοκληρώνει κάποιες καταστάσεις, φαίνονται. Σου λέει… μέχρι εδώ γιατί έχω λόγο. Το σύμπαν ξέρει, αλλά αφού έχει αποφασίσει γι’ αυτά τα δύο παιδιά να γίνουν σε αυτό το γάμο, όλα καλά.

Οι δηλώσεις της Λοτσάρη για το διαζύγιό της 

Λίγα λόγια για την ταλαντούχα Νίνα Λοτσάρη

Γεννήθηκε στην Πάτρα, μέσα σε μία μουσική οικογένεια, με τον πατέρα της, Νίκο, να της δίνει αφ' ενός το έναυσμα της κλασσικής παιδείας και αφ' ετέρου να την μυεί σε αρχέγονα και αναλλοίωτα ακούσματα, όπως αυτά των Pink Floyd. Ο παππούς της Δημήτρης, δεξιοτέχνης του βιολιού, την επηρέασε εξίσου, δίνοντας της από μικρή ηλικία, το στίγμα που έμελλε ν' ακολουθήσει στην μετέπειτα εξέλιξή της. "Από πολύ μικρή γνώριζα αυτό πού ήθελα να κάνω", σχολιάζει και η ίδια, "άρπαζα τα μικρόφωνα που βρισκόταν στο σπίτι μου και τραγουδούσα τα πάντα, από Γλυκερία, μέχρι όπερα."

Η καλλιτεχνική της κλίση την οδήγησε σύντομα στην ενεργή ενασχόλησή της με τον χορό, το θέατρο και την μουσική: "'Έπαιρνα μέρος σε πολλές ερασιτεχνικές εκδηλώσεις, από τα χρόνια πού ήμουν μαθήτρια, παράλληλα με τις σπουδές μου στο Ωδείο, στην Δραματική Σχολή αργότερα και στην Σχολή χορού, από τα οποία αποφοίτησα και με τα τρία πτυχία. Στ' Ωδείο σπούδασα κλασσικό τραγούδι και πιάνο."

Πιο αναλυτικά, η Νίνα αποφοίτησε, το 1992, από το EΠΛ Πάτρας. Από το 1985 μέχρι το 1993 ακολούθησε μαθήματα στην Σχολή Μπαλέτου της "Κατερίνας Σταυροπούλου". Το 1992 σπούδασε Μονωδία στο Δημοτικό Ωδείο της Πάτρας, με καθηγήτρια την Στέλλα Κούρτη. Από το 1993 μέχρι το 1998 παρακολούθησε μαθήματα Κλασικού τραγουδιού, στα οποία και αρίστευσε, ενώ, το ίδιο χρονικό διάστημα, παρακολούθησε και μαθήματα Μελοδραματικής στο Ελληνικό Ωδείο της Αθήνας, αποσπώντας και το πρώτο βραβείο, με καθηγητές τους Παύλο Ράπτη και Έφη Αδειλίνη.

Το 1995 παρακολουθεί σεμινάρια Musical Theatre & Flamenco Dance, στο London's Studio Center. Το 1998 παίρνει το πτυχίο, στο Flamenco Dance, από την Σχολή Arroyo. Το 1997 παρακολουθεί μαθήματα Υποκριτικής Τέχνης στην σχολή του «Β. Διαμαντόπουλου». Το 1999 μαθήματα Υποκριτικής Τέχνης στο «Θέατρο Αλλαγών» και το 2000 σεμινάρια Υποκριτικής Τέχνης στο «Χοροθέατρο Ροές», δίπλα στον Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο.