Εξασθενημένος ο οργανισμός του Σάκη Τανιμανίδη - Οι νέες πληροφορίες για την υγεία του

Οι αναρτήσεις του παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξασθενημένος ο οργανισμός του Σάκη Τανιμανίδη - Οι νέες πληροφορίες για την υγεία του

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων δεν ήταν και ιδανική για τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος πριν από μερικές μέρες αναγκάστηκε να μπει στο νοσοκομείο (δείτε εδώ για ποιο λόγο). Ο παρουσιαστής έχει πλέον επιστρέψει στο σπίτι του, ωστόσο ακόμα ο οργανισμός του δεν έχει επανέλθει.

Όπως έχει εξηγήσει ο παρουσιαστής, αυτό που έχει δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό, ωστόσο η αλήθεια είναι πως τον ταλαιπώρησε αρκετά τις τελευταίες μέρες.

Πριν από μερικές ώρες, ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο ανεβαίνει πάνω στη ζυγαριά και δείχνει τα κιλά του.

Όπως εξήγησε, συνήθως τα Χριστούγεννα έχει κάποια παραπάνω κιλά, ωστόσο φέτος είναι στα πιο αδύνατά του, ενώ ο οργανισμός του ταλαιπωρήθηκε τόσο που έχασε 2 κιλά μέσα σε 3 μέρες νοσηλείας.

Παρόλα αυτά, ο παρουσιαστής έφαγε μαζί με την οικογένειά του, ωστόσο απέφευγε να πιει αλκοόλ καθώς ακόμα αναρρώνει και δε θέλει να επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τον οργανισμό του.

Η νέα ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη

Η ανάρτηση όλο νόημα της Χριστίνας Μπόμπα για την νοσηλεία του Σάκη Τανιμανίδη

Στο νοσοκομείο βρέθηκε πριν μερικές μέρες ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος κρύωσε πολύ βαριά και ανέβασε και αρκετό πυρετό, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τα social media.

Έτσι λοιπόν η Χριστίνα Μπόμπα έχει, εκτός από την μετακομίση και τα δίδυμα, να ασχοληθεί και με τον ασθενή άντρα της. Με αφορμή, μάλιστα, μια ανάρτηση που έκανε ο γνωστός παρουσιαστής το πρωί της Παρασκευής (24/12) στην οποία την βλέπουμε να είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι γράφοντας «Όλες οι μέρες δεν είναι εύκολες», η Χριστίνα θέλησε να τον.. τρολάρει δημοσίως.

Για αυτό λοιπόν αποφάσισε να τραβήξει μια αντίστοιχη φωτογραφία ξαπλωμένη πάνω σε κάτι κούτες, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Εμπνευσμένη από το τελευταίο post του @sakiswp «Όλες οι μέρες δεν είναι εύκολες».