Μάρα Δαρμουσλή: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει λίγο πριν γεννήσει

Το απολαυστικό βίντεο που δημοσίευσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μάρα Δαρμουσλή: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει λίγο πριν γεννήσει

Έγκυος για δεύτερη φορά είναι η Μάρα Δαρμουσλή, η οποία σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του ερωτά της με τον σύζυγο της Βασίλη Τσατσάκη.

Η γνωστή ηθοποιός βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και μάλιστα θέλησε να κάνει μια όμορφη αποκάλυψη στους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, η Μάρα Δαρμουσλή ανακοίνωσε το φύλο του μωρού που περιμένει, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο και μερικές φωτογραφίες που είναι μαζί με τον γιο της, τον οποίο έχει αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο.

Μάλιστα, στο βίντεο βλέπουμε την ίδια να κόβει μία τούρτα με χειλάκια και μουστάκια που έγραφε επάνω “He or she?” και από μέσα βγήκαν μπλε μπίλιες, αποκαλύπτοντας λοιπόν πως περιμένει αγόρι.

Το φύλο του μωρού της Δαρμουσλή

«IT’S A BOY!!! Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμβολή με την ψήφο σας στο οικογενειακό quiz μας και στο προσωπικό μου “δράμα” μέχρι να μάθω το φύλο του παιδιού ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ γεννήσω.. κι όμως παρα τις προβλέψεις και κόντρα στις δημοσκοπήσεις, είναι αγόρι!! Ευχαριστώ τη @bake_eat_rep_eat για την εμπνευσμένη ιδέα με “χειλάκια και μουστάκια”!! Η απόφαση να κάνεις παιδί είναι πραγματικά βαρυσήμαντη. Αποφασίζεις ν’ αφήσεις την καρδιά σου να κυκλοφορεί έξω από το σώμα σου για πάντα. Καλές γιορτές και καλή δύναμη με υγεία για όλους», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μάρα Δαρμουσλή.

Η εμφάνισή της στο Love It

Τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Μάρα Δαρμουσλή και σε λίγες εβδομάδες θα γεννήσει το δεύτερο παιδί της. Μάλιστα, η ίδια το πρωί της Πέμπτης (2/12) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love It».

Η Ιωάννα Μαλέσκου μάλιστα μόλις είδε πόσο πολύ είχε φουσκώσει η κοιλίτσα της έπαθε πλάκα.

«Θέλω να είναι έκπληξη το φύλο του μωρού. Ο σύζυγος θέλει κορίτσι, εγώ θέλω να έχει δύο πόδια, δυο χέρια και ένα κεφάλι. Ό,τι θέλει ας είναι. Το μωρό ήρθε μετά από έναν πολύ ωραίο έρωτα» είπε η Μάρα Δαρμουσλή.