Η Ιζαμπέλα "έσπασε" την σιωπή της - Η απάντηση για τα χρήματα που πήραν στο The Bachelor

Την ρώτησε ένας follower της και εκείνη δεν δίστασε να απαντήσει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Ιζαμπέλα

Το The Bachelor 2 έχει ρίξει πια αυλαία, με τον Αλέξη Παππά να έχει διαλέξει ως εκλεκτή της καρδιάς του την Αθηνά New York, με τον ίδιο μάλιστα να βάζει τέλος στις φήμες που τους ήθελαν να έχουν κιόλας χωρίσει.

Οι επόμενες κοπέλες, ωστόσο, συνεχίζουν κανονικά την ζωή τους και φαίνεται πια να μην τους καίγεται καρφάκι για τον Αλέξη, με πρώτη πρώτη την Ιζαμπέλα, η οποία έφτασε ένα βήμα πριν τον τελικό, με την αποχώρησή της από την βίλα να ήταν άκρως θεαματική!

Η ίδια, μετά την επιστροφή της στην καθημερινότητά της, είναι αρκετά ενεργή στα social media και κάνει συχνές αναφορές στο The Bachelor. Μάλιστα, πριν μερικές ώρες, πραγματοποιήσε κι ένα Q&A στο instagram, προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις και τις απορίες των διαδικτυακών της φίλων.

Η απάντηση της Ιζαμπέλα για τα χρήματα που πήραν στο The Bachelor

Μια από αυτές λοιπόν αφορούσε τα πόσα χρήματα έλαβαν οι παίκτριες κατά την διάρκεια του ριάλιτι, με την ίδια να απαντά: «Αυτή η ερώτηση είναι απλά τραγική! Σε ρωτάω εγώ πόσα παίρνεις στην δουλειά σου; Το αν πληρωνόμασταν ή όχι είναι κάτι προσωπικό και δεν αφορά κανέναν!».

Η απάντηση της Ιζαμπέλα για τα χρήματα που πήραν στο The Bachelor

Αγνώριστη πριν χρόνια η Ιζαμπέλα σε διαφήμιση για εσώρουχα

Γνωρίζαμε πως η Ιζαμπέλα, η εκρηκτική παίκτρια του The Bachelor 2 συμμετείχε πριν λίγο καιρό στο Deal, ωστόσο λίγοι γνωρίζουν πως την έχουμε ξαναδεί στην τηλεόραση και συγκεκριμένα σε διαφήμιση για γνωστή μάρκα εσωρούχων.

Η Ιζαμπέλα έχει ήδη καταφέρει να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα μέσα στο σπίτι τόσο με τη συμπεριφορά της όσο και με τον τρόπο που διεκδικεί τον Αλέξη.

Η Ιζαμπέλα γεννήθηκε στη Μόσχα το 1990, ενώ σε ηλικία οκτώ μηνών ήρθε με την οικογένεια της στην Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία 12 ετών, άρχισε να ξεδιπλώνει το ταλέντο της στο modelling, στο τραγούδι αλλά και στην υποκριτική καθώς πρωταγωνίστησε σε ταινία στην Μόσχα με τον γνωστό Ρώσσο καλλιτέχνη Dmitry Malikov.

Στα 18 παίρνει μέρος στο γνωστό talent show X-Factor στην Ελλάδα απ’ όπου ξεκίνησαν και οι προτάσεις για συνεργασίες με νυχτερινά μαγαζιά τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην επαρχία.

Η χαρακτηριστική της φωνή και ιδιαίτερη χροιά, την οδήγησαν σε συνεργασίες με γνωστά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως Πίτσα Παπαδοπούλου, Άντζελα Δημητρίου, Βαλάντη, Μάκη Δημάκης, Ηλία Βρεττό, Χρίστο Αντωνιάδη, Φανή Δρακοπούλου κ.α.

The Bachelor 2

Με την μοναδική εμφάνισή της έχει κερδίσει αμέτρητους τίτλους ομορφιάς όπως Star Βορείου Ελλάδος, Miss Μακεδονία, Star Θεσσαλονίκη… ενώ έχει κάνει πολλές φωτογραφήσεις για περιοδικά μόδας και διαφημίσεις ρούχων ως μοντέλο σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει κυκλοφορήσει 3 τραγούδια από τα οποία ξεχώρισε το τραγούδι ‘’Τι λες ρε φίλε’’ σε στίχους Φώτη Βλαχόπουλου και μουσική Γιώργου Γιαλετζή ενώ μόλις κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρία Real Music το νέο της τραγούδι με τίτλο ‘’Στα Μπαράκια’’ σε στίχους και μουσική του Δημήτρη Τσιανάκα.