Στο νοσοκομείο η Ελένη Τσολάκη

Το μήνυμα και η φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο της κλινικής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο η Ελένη Τσολάκη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Τσολάκη ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως αναγκάστηκε να μπει στο νοσοκομείο και μάλιστα στις μέρες των γιορτών.

Η παρουσιάστρια ανέβασε μάλιστα μία φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείο και έστειλε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στον κόσμο που την ακολουθεί.

Η ανάρτηση της Ελένης Τσολάκη από το νοσοκομείο

«Φέτος οι γιορτές ήταν διαφορετικές…αλλά με το πιο μεγάλο μήνυμα!!Να αγαπάτε τον εαυτό σας, να τον προσέχετε κ να τον «προλαβαίνετε». Τότε θα μπορείτε να δώσετε όλη την αγάπη που έχετε μέσα σας κ να πάρετε όλη την αγάπη που μπορεί να γίνει η δύναμη σας!!! Γιατί με την αγάπη τα εύκολα γίνονται υπέροχα κ τα δύσκολα μεταμορφώνονται σε εμπειρίες!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Τσολάκη.

Το αντίο της Ελένης Τσολάκη στον Λάμπρο Κωνσταντάρα πριν φύγει για το Survivor

To πρωί της Κυριακής 19/12 η Ελένη Τσολάκη ανακοίνωσε την αποχώρηση του συνεργάτη της Λάμπρου Κωνσταντάρα από την εκπομπή Open Weekend, αφού θα ταξιδέψει μαζί με την ομάδα των διάσημων (δειτε τους όλους) στον Άγιο Δομίνικο και θα πέσει στους στίβους μάχης του Survivor 5.

«Θέλω να στείλουμε όλη μας τη θετική ενέργεια στο αγόρι μας το γλυκό, το όμορφο, το ταλαντούχο, που θα μου λείψεις πάρα πολύ. Η καρέκλα σου θα σε περιμένει, σε θέλω δίπλα μου. Όπου και να είσαι, θέλω να με σκέφτεσαι. Να προσέχεις τον εαυτό σου, κάνε εκεί αυτά που ξέρεις να κάνεις και να το χαρείς...» είπε η Ελένη Τσολάκη, αποχαιρετώντας τον στο φινάλε της εκπομπής.

«Θα σε σκέφτομαι συνεχώς» είπε με ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, καθώς δεν του επιτρέπεται από τη ρήτρα του συμβολαίου του να πει περισσότερα πράγματα.