Σε σχέση ο Σταμάτης Γαρδέλης εδώ και 3 χρόνια - Αυτή είναι η σύντροφός του

Το αποκάλυψε για πρώτη φορά στον αέρα του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε σχέση ο Σταμάτης Γαρδέλης εδώ και 3 χρόνια - Αυτή είναι η σύντροφός του

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (27/12) ο Σταμάτης Γαρδέλης. Ο γνωστός ηθοποιός αφού πρώτα εκνεύρισε την Φαίη Σκορδά με μια ατάκα του, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην προσωπική του.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης λοιπόν αποκάλυψε πως βρίσκεται σε σχέση εδώ και τρία χρόνια και μοιράστηκε το μυστικό της επιτυχίας.

Η αποκάλυψη του Γαρδέλη για την σχέση του

«Με μάλωσε την προηγούμενη φορά που δεν είπα τίποτα και μου είπε ότι την βγάζω έξω από τη ζωή μου. Είναι κάτι τόσο προσωπικό και βαθύ που θεώρησα ότι δεν θα έχει ενδιαφέρον. Είμαστε τρία χρόνια μαζί. Δεν μένουμε μαζί, γι’ αυτό κρατιέται η σχέση. Μένει στα περίχωρα της Αττικής. Έχω πάει και με τα πόδια στο σπίτι της, είναι 7 ώρες. Μου αρέσει να περπατάω. Με περίμενε ένα πολύ ωραίο φαγητό, ένα μασάζ.

Είναι καλλιτέχνης, είναι συνεργάτιδά μου άμεση, είναι η έμπνευσή μου, είναι η μούσα μου, είναι το στήριγμά μου. Ο γάμος είναι μια τυπική διαδικασία σε μια ουσιαστική σχέση. Πρώτα πρέπει να τα βρίσκεις με τον άλλον. Έχω βρει όμως το μυστικό για μια σχέση και αυτό είναι να κοιμάσαι ξεχωριστά. Εγώ έχω μάθει να κοιμάμαι μόνος μου. Έχουμε κοιμηθεί και μαζί αλλά μετά ξυπνάμε και πάμε στα δωμάτιά μας».

Χαμός στον αέρα με Αρναούτογλου και Γαρδέλη - «Με στενοχωρείς γ@μωτο, θέλω να με σεβαστείς»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Σταμάτης Γαρδέλης. Ωστόσο, ο ίδιος, δεν παρέλειψε να... "κάψει" τον παρουσιαστή με τις δηλώσεις του, ενώ μάλιστα τον εκνεύρισε και αρκετά, καθώς επέμενε να μη μιλάει για το παρελθόν του.

Ο Γρηγόρης συγεκριμένα ήθελε να μιλήσει για τις ταινίες που έγιναν επιτυχία με τον Σταμάτη Γαρδέλη, παρόλα αυτά εκείνος εξακουλουθούσε να μιλάει μόνο για το σήμερα με τον κλασικό ποιητικό του λόγο.

«Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Με στενοχωρείς… Δεν μπορούμε να βρούμε τη γραμμή για να επικοινωνήσουμε» τού είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Τα τραγούδια που είπα στις ταινίες μου είναι η προίκα μου, τα περιόδευσα φέρνοντάς τα στη σημερινή εποχή. Ήμουν πάντα σχεσάκιας, δεν ήμουν πεταλούδα. Οδηγώ μηχανή, αλλά όχι όπως στους ρόλους μου, δεν είναι η προέκταση του ανδρισμού μου. Υπάρχει μια αμοιβαία αγάπη, σεβασμός και εκτίμηση με τον κόσμο.

Έχω δύο παιδιά, τον Διονύση με τον Νικόλα, με έχουν υιοθετήσει κανονικά, με συμβουλεύουν, μου λένε ‘πρόσεξε τι θα πεις, μίλησε απλά να καταλαβαίνουμε».

Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ζήτησε να του μιλάει απλά και κατανοητά, με τον ηθοποιό να υποστηρίζει: «Δεν θεωρώ ότι μιλάω ακατανόητα, ούτε περίεργα. Μερικές φορές λέω πράγματα που ξεσηκώνω από έργα ή δουλειές που έχω κάνει».

Αναφορικά με την καριέρα του είπε: «Δεν ήταν στόχος μου τα λεφτά, αλλά η έκφρασή μου. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι φτωχός, ούτε και πλούσιος, είμαι αυτάρκη. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα άλλαζα κάποιες κακές συνήθειες που είχα και στεναχώρησα κάποιους ανθρώπους».

Τέλος, μίλησε και για τη συμμετοχή του στη Φάρμα από την οποία αποχώρησε: «Είμαι εκστασιαμένος με τη Φάρμα, αλλά και λίγο απογοητευμένος γιατί δεν βγήκε τηλεοπτικά ούτε το 1% από όσα έζησα εκεί μέσα».