Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Έχω πολύ άγχος για τον τοκετό» - Οι δηλώσεις της Μάρας Δαρμουσλή λίγο πριν γεννήσει

«Μετά από τόσα χρόνια μου φαίνεται σαν να είναι πρώτη φορά»

«Έχω πολύ άγχος για τον τοκετό» -  Οι δηλώσεις της Μάρας Δαρμουσλή λίγο πριν γεννήσει
News 27.12.2021 16:59
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Μάρα Δαρμουσλή το πρωί της Δευτέρας (27/12). Η ίδια αναφέρθηκε στο παιδάκι που πρόκειται να φέρει σε λίγες μέρες στον κόσμο και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει αρκετό άγχος για τον τοκετό.

Οι δηλώσεις της Δαρμουσλή λίγο πριν γεννήσει

«Με το καλό, μετά τα φώτα θα έρθει το μωράκι μας στη ζωή. Μετά από τόσα χρόνια μου φαίνεται σαν να είναι πρώτη φορά. Φυσικά και έχω άγχος. Η αλήθεια είναι ότι επειδή προηγήθηκε ο Άγγελος και είχα κάνει καισαρική μου είπαν ότι συνήθως επαναλαμβάνεται. Βέβαια έχουν περάσει 15 χρόνια οπότα μπορεί να έχει κάνει και το σώμα ένα reboot και να πάμε από την αρχή.

Το επιδιώξαμε το μωράκι. Τα πράγματα έγιναν με πολύ ωραίο ρυθμό. Πολύ φυσιολογικό. Από την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε, ζήτημα να έχουν υπάρξει 4-5 μέρες που να μην έχουμε βρεθεί έστω και για λίγα λεπτά. Παντρευτήκαμε, επιβιώσαμε της καραντίνας και αυτό ήταν ένα πολύ ωραίο φυσιολογικό γλυκό επακόλουθο ίσως και ζητούμενο γιατί ο Βασίλης δεν έχει άλλο παιδί, εγώ έχω τον Άγγελο. Το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ένα δεύτερο παιδί και είχα βάλει ως όριο ασφαλείας μέχρι τα 40».

Μάλιστα, εξομολογήθηκε ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε στο παρελθόν στο Παρίσι από έναν γνωστό φωτογράφο: «Το έζησα στον χώρο της μόδας. Ο άνθρωπος αυτός, έκανε κάτι που το έκανε κατ΄ εξακολούθηση, το έκανε συστηματικά. Το έκανε σε όλα τα νέα κορίτσι. Στο Παρίσι συνέβη. Το έκανε και σε πολύ μεγάλα ονόματα που αυτή τη στιγμή είναι στα κορυφαία της μόδας. Όταν αυτά τα κορίτσια πρωτοήρθαν στο Παρίσι κάνοντας το τεστ με αυτόν τον φωτογράφο, τους έβαζε χέρι. Το έκανε και σε μένα αλλά εγώ ξεκινάω με μια άλλη ηθική και οικογενειακή παιδεία. Μου ήταν πρωτοφανές και απαράδεκτο. Ήμασταν οι δυο μας.

Πήγε να μου βάλει λάδι, επειδή αυτό ήταν το concept και έβαλε το χέρι του πιο βαθειά και αντέδρασα. Τον έβρισα.Σηκώθηκα και έφυγα και πήγα κατευθείαν στο γραφείο και πήγα στην head booker που ήταν Αμερικανίδα και πιο αυστηρή σε τέτοια θέματα. Όταν της το είπα κιτρίνισε γιατί είχε στείλει άπειρα κορίτσια εκεί, μιλάμε για ηλικίες 15-16, σοκαρίστηκε. Συγκεντρώνοντας όλα τα κορίτσια και μαζεύοντας στοιχεία κτλ, του ασκήθηκε αγωγή χωρίς εμείς να πρέπει να εμπλακούμε παραπάνω» δήλωσε η Μάρα Δαρμουσλή.

Το φύλο του μωρού της Δαρμουσλή

«IT’S A BOY!!! Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμβολή με την ψήφο σας στο οικογενειακό quiz μας και στο προσωπικό μου “δράμα” μέχρι να μάθω το φύλο του παιδιού ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ γεννήσω.. κι όμως παρα τις προβλέψεις και κόντρα στις δημοσκοπήσεις, είναι αγόρι!! Ευχαριστώ τη @bake_eat_rep_eat για την εμπνευσμένη ιδέα με “χειλάκια και μουστάκια”!! Η απόφαση να κάνεις παιδί είναι πραγματικά βαρυσήμαντη. Αποφασίζεις ν’ αφήσεις την καρδιά σου να κυκλοφορεί έξω από το σώμα σου για πάντα. Καλές γιορτές και καλή δύναμη με υγεία για όλους», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μάρα Δαρμουσλή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μάρα Δαρμουσλή: Συγκλονίζει η μαρτυρία για σεξουαλική παρενόχληση

Στο πλευρό του Κιμούλη η Μάρα Δαρμουσλή - «Η συνεργασία μας ήταν άψογη»

Share