«Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι δύο...» - Η αποκάλυψη του Μανώλη Κονταρού

«Μετά τα εγκαίνια του κυρίου Λαζόπουλου, ήρθαμε εδώ και φάγαμε όλοι μαζί»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι δύο...» - Η αποκάλυψη του Μανώλη Κονταρού

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» μίλησε το πρωί της Δευτέρας (27/12) ο Μανώλης Κονταρός. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος την γέμισε μάλιστα με δώρα.

Οι δηλώσεις του Κονταρού για Βανδή - Μπισμπίκη

«Αυτή την περίοδο συνεργάζομαι με τον Γιώργο Τσαλίκη και περνάμε πολύ όμορφα. Προσπαθώ να στηρίζω την παράδοσή μας όσο γίνεται με τον καλύτερο τρόπο. Όταν υπάρχει κάτι αληθινό μεταξύ δύο ανθρώπων, μπορεί να υπάρξει φιλία.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες. Μια πολύ μεγάλη τραγουδίστρια κι ένας πολύ μεγάλος ηθοποιός. Και καλοί φίλοι! Μετά τα εγκαίνια του κυρίου Λαζόπουλου, ήρθαμε εδώ και φάγαμε όλοι μαζί.

Δεν νομίζω ότι πρέπει να αναλύσουμε κάτι παραπάνω σχετικά τον τίτλο “κουμπαράκια”. Είπα, δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες, καλοί φίλοι που ήρθαν στο μαγαζί και βγάλαμε αυτή τη φωτογραφία. Εγώ δεν είμαι ο κατάλληλος να σας πω, μπορείτε να ρωτήσετε τον Βασίλη και τη Δέσποινα.

Το νέο μου τραγούδι από τον Πέτρο Ιακωβίδη είναι μια νέα πρόκληση για μένα. Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Νατάσα Θεοδωρίδου γιατί αυτή είναι πίσω απ’ όλα. Μου έχει δώσει μεγάλη βοήθεια η Νατάσα και την ευχαριστώ», είπε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Κονταρός.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην σχέση του με την Βανδή

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/12) ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην προσωπική του ζωή αλλά και για την σχέση του με την Δέσποινα Βανδή, που είναι πια αχώριστοι.

Ο ίδιος μίλησε την ίδια στιγμή για την δύσκολη περίοδο της ζωής του που ζούσε σε φτηνά ξενοδοχεία καθώς και για τις δύο παραστάσεις που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί.

«Πάω και Βούλα! Γελάω με την πορεία της ζωής μου. Έχει μια τρομερή αντίφαση όλο αυτό. Δημοφιλία, αναγνωρισιμότητα, θέατρα. Έχει μια γοητεία όλο αυτό. Κατέρρευσα όταν δεν είχα την αποδοχή που ήθελα.

Το παρατηρώ ως φαινόμενο. Κάποιες στιγμές μπορεί να με εκνευρίσει εμμονικό από κάποιους ανθρώπους ή όταν γίνεται χυδαίο, από δημοσιογράφους. Κλέβουν την ιδιωτική σου ζωή για να την πουλήσουν για 100 ευρώ. Κάποιοι οκ αλλά κάποιοι κατά τη γνώμη μου το κάνουν χυδαία. Δεν μπορώ να μην εκνευρίζομαι για αυτό. Εντάξει θα περάσει κάποια στιγμή. Έτσι ελπίζω. Προφανώς ζητάω την αγάπη από τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου. Ζω μέσα στην αγάπη δεν γίνεται αλλιώς. Έχω αγάπη, είμαι καλά.

Είμαι 100% ελεύθερος όταν βγαίνω με τη Δέσποινα. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει παπαράτσι. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν είμαι ο άνθρωπος που κρύβομαι, δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Αν θα βγω έξω θα βγω να διασκεδάσω και να κάνω αυτό που θέλω. Είναι πολύ ωραία αυτή η φάση της ζωής μου. Είμαι ευτυχισμένος. Και εγώ παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη. Είναι αμοιβαίο. Δεν έχω τέτοια θέματα με τα Εξάρχεια και τη Βούλα. Μια χαρά είναι έχει και θάλασσα, κάνω εκδρομή. Όταν πέφτουν πολλές κάμερες νιώθω αμηχανία» εξομολογήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης.