Μασκοφόρος απειλεί να σκοτώσει την Βασίλισσα Ελισάβετ - Σοκαριστικό βίντεο

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μασκοφόρος απειλεί να σκοτώσει την Βασίλισσα Ελισάβετ - Σοκαριστικό βίντεο

Χαμό έχει προκαλέσει τα τελευταία 24ωρα ένα βίντεο στο οποίο άνδρας μασκοφόρος απειλεί να σκοτώσει την βασίλισσα Ελισάβετ. Ο ίδιος προσπαθεί να σκαρφαλώσει στον φράχτη του κάστρου Γουίνδσορ κρατώντας ένα μαύρο τόξο και χρησιμοποιώντας παραμορφωμένη φωνή καθώς εκτοξέυει απειλές προς την βασίλισσα και κοιτώντας την κάμερα.

Το συγκεκριμένο βίντεο δημοσιεύτηκε την ημέρα των Χριστουγέννων στο snapchat από τον Jaswant Singht Chail, 24 λεπτά πριν από την σύλληψη του άνδρα που επιχείρησε να σκοτώσει την βασίλισσα.

Στο μήνυμα ακούγονται τα εξής λόγια από τον μασκοφόρο: «Λυπάμαι, λυπάμαι για ότι έχω κάνει και για ότι θα κάνω. Θα επιχειρήσω να δολοφονήσω την Ελισάβετ την βασίλισσα της βασιλικής οικογένειας. Πρόκειται για εκδίκηση για όσους έχασαν τη ζωή τους στη σφαγή του 1919 στο Jallianwala Bagh».

Το βίντεο με τον μασκοφόρο που απειλεί να σκοτώσει την Βασίλισσα Ελισάβετ

Αποκαλύφθηκε το πρόβλημα υγείας της

Εδώ και μέρες επικρατεί μεγάλη αγωνία γύρω από την κατάσταση της υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ. Η Βρετανίδα μονάρχης ακυρώνει την μία δημόσια εμφάνιση μετά την άλλη και ο κόσμος αναρωτιέται αν είναι πραγματικά καλά.

Ο Μπόρις Τζόνσον σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ρωτήθηκε για την Βασίλισσα Ελισάβετ και αποκάλυψε ποια είναι η κατάστασή της μετά την συνάντησή τους.

«Ξέρω ότι όλοι θα θέλουν να προσφέρουν τις καλύτερες ευχές τους στη μεγαλειότητά μας, τη βασίλισσα και ήθελα απλώς να καθησυχάσω τους πάντες, λέγοντας ότι είδα από κοντά την βασίλισσα την περασμένη εβδομάδα και είναι πολύ καλά. Δεν χρειαζόταν να το πω, αλλά ήθελα να το κάνω», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός της Αγγλίας.

Βασίλισσα Ελισάβετ υγεία

Όπως εξήγησαν γιατροί μίλησαν στην Daily Mirror, τα γαλάζια προς μωβ χέρια είναι σημάδι για πρόβλημα στο κυκλοφορικό. Το αίμα στον οργανισμό δεν κυκλοφορεί σωστά και δημιουργεί αυτά τα χρωματικά σημάδια στο δέρμα.

Την ίδια στιγμή βέβαια μπορεί να σημαίνει πως η Βασίλισσα έχει έλλειψη οξυγόνου στον οργανισμό που προέρχεται από αναπνευστικό πρόβλημα ή και από καρδιοπάθειες.