Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Καρφώνει» τη Μαλέσκου - «Έχασε όποιο δίκιο είχε...»

Πήρε θέση για την συνέντευξη με τον Τάσο Χαλκιά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Καρφώνει» τη Μαλέσκου - «Έχασε όποιο δίκιο είχε...»

Το πρωί της Τρίτης (28/12) η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της, Happy Day θέλησε να σχολιάσει την επεισοδιακή συνέντευξη της Ιωάννας Μαλέσκου με τον Τάσο Χαλκιά, με την ίδια να μη διστάζει να "καρφώσει" την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Όπως εξήγησε, η Ιωάννα Μαλέσκου με τη στάση της εξέθεσε τον σταθμό, ενώ χαρακτήρισε το όλο περιστατικό σαν μία κακή τηλεοπτική στιγμή.

Η τοποθέτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Ξεκίνησε στραβά η συνέντευξη, κάτι για το οποίο δεν ευθύνεται συνολικά η Ιωάννα, όμως δεν επιτρέπεται να εκθέτεις το κοντρόλ. Πρέπει ως παρουσιάστρια, όταν βλέπεις ότι ο καλεσμένος έχει έναν εκνευρισμό, κάνεις λίγος πίσω, να κάνεις τα στραβά μάτια. Ο κ. Χαλκιάς δεν έχει δώσει δικαίωμα. Η Ιωάννα παραήταν εύθικτη και έχασε όποιο δίκιο είχε», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Βγήκε ο πραγματικός της χαρακτήρας. Οφείλεις να προστατεύεις τους συνεργάτες σου», σχολίασε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Ίσως έπρεπε να μην έχει την τελευταία κουβέντα. Ήταν μια κακή τηλεοπτική στιγμή. Απλά σαν οικοδεσπότης δεν πειράζει να ρίξεις εσύ τους τόνους. Δεν θα την κρίνουμε από μια κακή τηλεοπτική στιγμή», κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η απάντηση του γιου του Τάσου Χαλκιά για το περιστατικό με τη Μαλέσκου

Ο γιος του ηθοποιού, Άρης Χαλκιάς, θέλησε λίγες ώρες αργότερα να απαντήσει για την στάση του πατέρα του στο πλατό της εκπομπής, κάνοντας ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Αρχικά έχω χάσει τον λογαριασμό από τα μηνύματα που στέλνετε για τον Τάσο Χαλκιά και την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και σας ευχαριστώ. Θέλω απλά να πω ότι ο άνθρωπος είπε ουσιαστικά όλα όσα σκέφτονται αρκετοί καλλιτέχνες, καλεσμένοι αντίστοιχων εκπομπών, αφού το life style κομμάτι που… πουλάει, μιας τέτοιας συνέντευξης, είναι κατά πολύ μεγαλύτερο της τέχνης που πρεσβεύουν.

Ο εκνευρισμός ήταν σωρευτικός και όχι συγκεκριμένος. Καλό θα ήταν να μοιράζεται λίγο καλύτερα ο υπερπολύτιμος τηλεοπτικός χρόνος και όταν καλούμε κάποιον για συνέντευξη να διαβάζουμε και 2-3 πράγματα γι΄αυτόν. Όχι να ξεκινάμε από τον τότε που τον θυμόμαστε», έγραψε ο Άρης Χαλκιάς με τον ηθοποιό να αναδημοσιεύει την εν λόγω ανάρτηση.

Η απάντηση του γιου του Χαλκιά για το περιστατικό στο Love It