«Ήταν ψύχραιμη και...» - Στήριξε δημόσια τη Μαλέσκου η Ελεονώρα Μελέτη μετά το περιστατικό με τον Χαλκιά

«Δεν έχει το δικαίωμα η Ιωάννα Μαλέσκου να υπερασπιστεί τον εαυτό της;»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ήταν ψύχραιμη και...» - Στήριξε δημόσια τη Μαλέσκου η Ελεονώρα Μελέτη μετά το περιστατικό με τον Χαλκιά

Θέμα συζήτησης σε όλες τις εκπομπές έχει γίνει η διένεξη που είχε η Ιωάννα Μαλέσκου με τον Τάσο Χαλκιά στον αέρα του Love it. Έτσι η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να υποστηρίξει την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ και την επαινέσει για την στάση που κράτησε.

Η παρουσιάστρια τόνισε πως τέτοια περιστατικά συμβαίνουν πολύ συχνά σε ζωντανές εκπομπές, ωστόσο καλό θα ήταν να λύνονται off camera.

Η τοποθέτηση της Ελεονώρας Μελέτη για το περιστατικό ανάμεσα σε Χαλκιά - Μαλέσκου

«Η Ιωάννα ήταν ψύχραιμη και ευγενής… Δεν έχει το δικαίωμα η Ιωάννα Μαλέσκου να υπερασπιστεί τον εαυτό της; Οι καλεσμένοι έχουν το δικαίωμα να έχουν νευριάσει για το οτιδήποτε.

Πρέπει όμως να αναλογιστούν ότι κάποια πράγματα πρέπει να περιμένεις να τελειώσει η εκπομπή για να τα πεις κατευθείαν στον άλλον, όπως έχει συμβεί πολλές φορές σε όλους μας που κάνουμε μια ζωντανή εκπομπή… Όταν γίνεται στον αέρα και ο άλλος θα πρέπει με κάποιον τρόπο να τοποθετηθεί, να βάλει κι εκείνος τα όριά του μέχρι πού μπορεί να ακούσει γιατί κι εκείνος εκτίθεται δημόσια…», είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Αντίθετα η Τσιμτσιλή «άδειασε» τη Μαλέσκου

Το πρωί της Τρίτης (28/12) η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της, Happy Day θέλησε να σχολιάσει την επεισοδιακή συνέντευξη της Ιωάννας Μαλέσκου με τον Τάσο Χαλκιά, με την ίδια να μη διστάζει να "καρφώσει" την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Όπως εξήγησε, η Ιωάννα Μαλέσκου με τη στάση της εξέθεσε τον σταθμό, ενώ χαρακτήρισε το όλο περιστατικό σαν μία κακή τηλεοπτική στιγμή.

«Ξεκίνησε στραβά η συνέντευξη, κάτι για το οποίο δεν ευθύνεται συνολικά η Ιωάννα, όμως δεν επιτρέπεται να εκθέτεις το κοντρόλ. Πρέπει ως παρουσιάστρια, όταν βλέπεις ότι ο καλεσμένος έχει έναν εκνευρισμό, κάνεις λίγος πίσω, να κάνεις τα στραβά μάτια. Ο κ. Χαλκιάς δεν έχει δώσει δικαίωμα. Η Ιωάννα παραήταν εύθικτη και έχασε όποιο δίκιο είχε», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Βγήκε ο πραγματικός της χαρακτήρας. Οφείλεις να προστατεύεις τους συνεργάτες σου», σχολίασε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Ίσως έπρεπε να μην έχει την τελευταία κουβέντα. Ήταν μια κακή τηλεοπτική στιγμή. Απλά σαν οικοδεσπότης δεν πειράζει να ρίξεις εσύ τους τόνους. Δεν θα την κρίνουμε από μια κακή τηλεοπτική στιγμή», κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.