Ληστεία στο σπίτι του Τρύφωνα Σαμαρά - Φώναζε στην κάμερα "Ήταν γνωστός μου"

«Μου πήρε μέχρι και ένα ζευγάρι κάλτσες Gucci»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ληστεία στο σπίτι του Τρύφωνα Σαμαρά - Φώναζε στην κάμερα

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τρίτης (28/12) ο Τρύφωνας Σααμαράς, ο οποίος αναφέρθηκε στη ληστεία που έγινε ανήμερα των Χριστουγέννων στο σπίτι του και μάλιστα από γνωστό του.

Όπως εξήγησε, ο συγκεκριμένος άνθρωπος ερχόταν πολύ συχνά στο σπίτι του και εδώ και ενάμιση χρόνο έπαιρνε πράγματα από το σπίτι.

Τέλος αποκάλυψε πως δεν θέλει να κινηθεί νομικά εναντίον του μιας και του υποσχέθηκε πως θα του φέρει πίσω όλα τα πράγματα που του πήρε, ενώ θύμα ληστείας έπεσε πριν λίγο καιρό η Βαλέρια Χοψονίδου.

Οι δηλώσεις του Τρύφωνα Σαμαρά για τη ληστεία στο σπίτι του

«Είχα πάει να δω το J2US και όταν γύρισα, ανέβηκα τις σκάλες και είδα την πόρτα του ατελιέ μου ανοιχτή. Λέω “ποιος είναι;” και πήγα προς τα πίσω. Ήταν 2μιση τη νύχτα και όπως βγήκα, είδα δύο παιδιά και τους φώναξα “ελάτε γιατί με κλέβουν”. Μπήκαμε μέσα, αυτός ανέβηκε στους άλλους ορόφους για να κρυφτεί κι εγώ πήρα την αστυνομία. Μέσα σε πέντε λεπτά ήταν 4 περιπολικά εδώ.

Τον έπιασαν και όταν του έβγαλαν την κουκούλα έπαθα σοκ γιατί ήταν γνωστός μου. Τον έβαζα στο σπίτι μου και φαίνεται ότι μου είχε κλέψει το κλειδί και εδώ και ενάμιση χρόνο με έκλεβε. Αποφάσισα να μη κινηθώ νομικά, μου είπε ότι θα μου γυρίσει όλα τα πράγματα που μου έχει πάρει», είπε χαρακτηριστικά.

Η περιπέτεια του Τρύφωνα Σαμαρά στο νοσοκομείο

Στη Μύκονο βρισκόταν πριν από λίγους μήνες ο Τρύφωνας Σαμαράς όπου πέρασε τις καλοκαιρινές του διακοπές με τους φίλους του, Νίκο Κοκλώνη και Πηγή Δεβετζή. Τα ξημερώματα της Πέμπτης ωστόσο χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

Ο γνωστός hair expert αισθάνθηκε ξαφνική δυσφορία με έντονη εξάντληση και ζαλάδα. Όλοι οι φίλοι του ανησύχησαν και έτρεξαν να τον βοηθήσουν και τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας.

Οι γιατροί του έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις ενώ.... Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr