Ιωάννα Μαλέσκου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη συνέντευξη με τον Τάσο Χαλκιά

Το «καρφί» του Γιώργου Λιάγκα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη συνέντευξη με τον Τάσο Χαλκιά

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό, συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου λίγο μετά την επεισοδιακή συνέντευξή της με τον Τάσο Χαλκιά, ωστόσο η παρουσιάστρια δε θέλησε να τοποθετηθεί ξεκάθαρα για το σκηνικό που έλαβε χώρα στον αέρα του Love it.

Η στάση της αυτή ενόχλησε τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος δε δίστασε να πετάξει ένα αυστηρό σχόλιο για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για τη συνέντευξη με τον Τάσο Χαλκιά

«Ποια ένταση; Κρινόμαστε όλοι από τον κόσμο. Αυτό θα πω εγώ και θα στείλω όλη μου την αγάπη. Όχι γιατί να νιώσω άσχημα; Δεν έχω λόγο να καλέσω κάποιον που μόλις ήρθε στην εκπομπή», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου και χαιρέτησε ευγενικά τον ρεπόρτερ του ΑΝΤ1.

Αμέσως μετά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ενώ είναι μία ωραία κοπέλα και έχει ένα ταλέντο αδιαμφισβήτητα δεν είναι ειλικρινής απέναντι στον εαυτό της. Έχει βάλει έναν μανδύα και πάντα απαντά ψεύτικα. Είναι ένα θεατρικό…Ας έλεγε στον Μπάκα δεν θέλω να μιλήσω, ας βγάλει και την τσαντίλα της…».

Στήριξε δημόσια τη Μαλέσκου η Ελεονώρα Μελέτη μετά το περιστατικό με τον Χαλκιά

Θέμα συζήτησης σε όλες τις εκπομπές έχει γίνει η διένεξη που είχε η Ιωάννα Μαλέσκου με τον Τάσο Χαλκιά στον αέρα του Love it. Έτσι η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να υποστηρίξει την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ και την επαινέσει για την στάση που κράτησε.

Η παρουσιάστρια τόνισε πως τέτοια περιστατικά συμβαίνουν πολύ συχνά σε ζωντανές εκπομπές, ωστόσο καλό θα ήταν να λύνονται off camera.

«Η Ιωάννα ήταν ψύχραιμη και ευγενής… Δεν έχει το δικαίωμα η Ιωάννα Μαλέσκου να υπερασπιστεί τον εαυτό της; Οι καλεσμένοι έχουν το δικαίωμα να έχουν νευριάσει για το οτιδήποτε.

Πρέπει όμως να αναλογιστούν ότι κάποια πράγματα πρέπει να περιμένεις να τελειώσει η εκπομπή για να τα πεις κατευθείαν στον άλλον, όπως έχει συμβεί πολλές φορές σε όλους μας που κάνουμε μια ζωντανή εκπομπή… Όταν γίνεται στον αέρα και ο άλλος θα πρέπει με κάποιον τρόπο να τοποθετηθεί, να βάλει κι εκείνος τα όριά του μέχρι πού μπορεί να ακούσει γιατί κι εκείνος εκτίθεται δημόσια…», είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.