Light: Ποινική δίωξη για οπλοκατοχή, οπλοφορία και ναρκωτικά στον τράπερ

Σε βαθμό πλημμελήματος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Light: Ποινική δίωξη για οπλοκατοχή, οπλοφορία και ναρκωτικά στον τράπερ

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοφορία και παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών ασκήθηκε από τον εισαγγελέα στον γνωστό τράπερ Light. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από πηγές της ΕΛΑΣ, έπειτα από έρευνα βρέθηκαν στο σπίτι του ποσότητα ναρκωτικών, σφαίρες, μαχαίρι και τσεκούρι. Δεν εντοπίστηκαν, όμως, τα τρία όπλα που απεικονίζονται στην ανάρτηση του 26χρονου σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ίδιος απάντησε ότι πρόκειται για ρέπλικες, τις οποίες θα χρησιμοποιούσε για τα γυρίσματα βίντεοκλιπ. Ωστόσο, ο Light στις επίμονες ερωτήσεις που του έκαναν οι αστυνομικοί, δεν απάντησε για το ποιοι του έδωσαν τα όπλα και ούτε μέχρι τώρα έχουν εντοπιστεί αυτά τα τρία όπλα, που ο τράπερ υποστηρίζει ότι είναι ρέπλικες.

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Light

Το βράδυ του Σαββάτου 4/12 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, o γνωστός τράπερ Light βρέθηκε στη σκηνή του μουσικού show του «Just the two of us».

Ο γνωστός καλλιτέχνης μεταξύ άλλων αφού πρώτα ξεσήκωσε τόσο τους κριτές όσο και τους τηλεθεατές με τις επιτυχίες του, μίλησε επίσης και για τον χαμό του Mad Clip με τον οποίο ήταν κολλητοί.

«Με πήρανε τηλέφωνο και μου είπανε να νέα. Στην αρχή δεν το πίστευα, αλλά σιγά – σιγά άρχισε να μπαίνει στην πραγματικότητα. Σίγουρα ήταν μια τεράστια απώλεια και σε προσωπικό επίπεδο για τους ανθρώπους που τον ξέραμε και τον αγαπούσαμε αλλά ακόμα και για τους θαυμαστές και τον κόσμο που μπορεί να τον ήξερε μέσα από το youtube, ήταν μια τεράστια απώλεια»

Όσο για την επιτυχία ως τράπερ, ο Light τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι δίκοπο μαχαίρι το να σε θαυμάζουν τα νέα παιδιά και να σε βλέπουν ως κάτι που θα ήθελαν να γίνουν, αλλά παράλληλα αυτό σου δίνει και μία ευθύνη την οποία δεν ξέρω αν θέλω σαν καλλιτέχνης να την έχω επάνω μου».

TAGS