Βάσω Λασκαράκη: Απάντησε πρώτη φορά για το σάλο με τα κουτάβια - «Δεν στενοχωρήθηκα, αλλά...»

«Απεχθάνομαι τις ίντριγκες και τα μπερδέματα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βάσω Λασκαράκη: Απάντησε πρώτη φορά για το σάλο με τα κουτάβια - «Δεν στενοχωρήθηκα, αλλά...»

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη μίλησε το πρωί της Τρίτης (28/12) η Βάσω Λασκαράκη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Λευτέρη Σουλτάτο, στο διαζύγιο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ενώ απάντησε για πρώτη φορά και στο σάλο που είχε προκύψει με τη γέννα των κουταβιών της.

Η απάντηση της Λασκαράκη για την γέννα των κουταβιών της

«Δεν ήθελα να πάρω θέση δημόσια και δεν πιστεύω ότι όλα είναι για να κρίνονται δημόσια. Ότι είναι το λύνω ιδιωτικά, γιατί δεν μου αρέσει το λαϊκό δικαστήριο. Απεχθάνομαι τις ίντριγκες και τα μπερδέματα. Δεν στενοχωρήθηκα, αλλά ξαφνιάστηκα και λύθηκε παρασκηνιακά το θέμα. Κάποιοι άνθρωποι επικοινώνησαν μαζί μου και θα πω την αλήθεια…

Είναι κάτι που προτιμώ να μείνει εκτός, δεν υπάρχει λόγος να δοθεί μεγαλύτερη δημοσιότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βάσω Λασκαράκη.

Η εξομολόγηση για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την κόρη τους

«Ο Λευτέρης με έκανε πιο επικοινωνιακή και κοινωνική. Με έμαθε να παίρνω ρίσκα, παρόλο που εκείνος δεν παίρνει πολλά. Εξαιτίας του φτάνω ένα βήμα παραπέρα. Ήταν δύσκολα τα πράγματα, έπρεπε να διαχειριστούμε πολλές καταστάσεις και εξαιτίας των παιδιών. Στα 40 σου παίρνεις πιο γρήγορα αποφάσεις, δεν κάνεις τρέλες, μπήκαμε δυναμικά σε μία κατάσταση και χτίσαμε έναν έρωτα στην πορεία.

Η σχέση Βάσω – Λευτέρης – Εύα είναι μία καθημερινή δουλειά και δεν είμαστε μόνο εμείς. Υπάρχουν και τα παιδιά του άντρα μου, είμαστε μία μεικτή οικογένεια.

Ποτέ σε ένα παιδί δεν αρέσει που χωρίζουν οι γονείς του, αλλά και το παιδί αργά ή γρήγορα βρίσκει τη σχέση του με τον κάθε άνθρωπο. Δεν πρέπει οι γονείς να νιώθουμε την αγωνία, την οποία έχω περάσει κι εγώ κι ο Γιάννης (Τσιμιτσέλης) και ο Λευτέρης από τη μεριά του. Πρέπει να αφήνεις στο παιδί τον χώρο του… Σε όλη της τη ζωή η Εύα θα έχει να το διαχειρίζεται, συν το γεγονός ότι την οικογενειακή της κατάσταση τη γνωρίζει όλη η Ελλάδα που είναι το πιο δύσκολο», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.