Πρώην παίκτρια του My Style Rocks παντρεύεται για δεύτερη φορά

Φωτογραφίες από το συγκλονιστικό μονόπετρο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρώην παίκτρια του My Style Rocks παντρεύεται για δεύτερη φορά

Πρόταση γάμου δέχτηκε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Σοφία Λεοντίτση από τον σύντροφό της, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Ιταλία. Το ζευγάρι ταξίδεψε για τα Χριστούγεννα στη Βενετία και μοιράστηκαν αρκετά στιγμιότυπα από την πόλη.

Μεταξύ άλλων, η Σοφία αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρόταση γάμου που δέχτηκε, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει με τον αγαπημένο της μέσα σε μια γόνδολα στη Βενετία.

«Σήμερα στη Βενετία έζησα μια από τις σπουδαιότερες και όμορφες στιγμές της ζωής μου .. φυσικά και είπα το ΝΑΙ δεν θέλει ερώτημα. Είσαι ένας σπουδαίος και σύγχρονος μποέμ που ομορφαίνεις τους ανθρώπους γύρω σου … ανυπομονώ να σε συναντήσω στην εκκλησία και να γίνω η γυναίκα σου», έγραψε κάτω από την λεζάντα της ανάρτησής της η Σοφία Λεοντίτση.

Να σημειώσουμε πως η Σοφία Λεοντίτση έχει αποκτήσει έναν γιο από τον πρώτο της γάμο με τον Μιχάλη Κατσικιά,

Η Σοφία Λεοντίτση από το My Style Rocks παντρεύεται για δεύτερη φορά

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks παντρεύεται για δεύτερη φορά μονόπετρο

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks παντρεύεται για δεύτερη φορά

Εκτός εαυτού η Σοφία Λεοντίτση - «Είναι η απόλυτη ξεφτίλα, ζεις και αναπνέεις μέσα από τις ζωές των άλλων»

Έξω φρενών έγινε η Σοφία Λεοντίτση πμε την ίδια να ξεσπά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks έφτασε στα όριά της και δείχνει αρκετά ενοχλημένη με τον τρόπο που κάποιοι χρησιμοποιούν τα social media. Συγκεκριμένα, η ίδια ξέσπασε αναφορικά με αυτούς που σχολιάζουν αρνητικά τις αναρτήσεις βγάζοντας συμπεράσματα για τις ζωές τους.

“Αυτό που βλέπεις 10 δεύτερα από τη ζωή μας και έχεις άποψη και την εκφράζεις με σκ@@α στο στόμα σου, να το κοιτάξεις ανόητε άνθρωπε, που ζεις και αναπνέεις μέσα από τις ζωές των άλλων στο instagram.

Δε θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ και να καταδεχτώ να βρίσκεται το όνομά μου στα μηνύματα ή κάτω από φωτογραφίες κάποιων ανθρώπων, επιλέγοντας να επιπλήξω, να κριτικάρω για το τι κάνει και τι όχι ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΩ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ, ΣΤΗ ΖΩΉ ΤΟΥ Ή ΤΟ ΒΡΑΚΊ ΤΟΥ.

Απλά θα ντρεπόμουν με το να χρησιμοποιώ έτσι το instagram μου. Είναι η απόλυτη ξεφτίλα και όσο δεν υπάρχουν κανονισμοί και όρια στα social media τόσο θα κατρακυλάμε”.

Εκτός εαυτού η Σοφία Λεοντίτση