Ασύλληπτο - Το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στα site ερωτικού περιεχομένου

Έτσι σχολίαζε τις φωτογραφίες γυναικών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ασύλληπτο - Το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στα site ερωτικού περιεχομένου

Μπορεί ολοένα και περισσότερες καταγγελίες να βλέπουν τον φως της δημοσιότητας για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και το ρεπορτάζ που παρουσίασε το μεσημέρι της Τρίτης (28/12), ο παρουσιαστής δημοσίευσε φωτογραφίες από πρώην συντρόφους του σε ελληνικό site στο οποίο γίνονται ενημερώσεις για τη λειτουργία των οίκων ανοχής, με τον ίδιο να χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Ολλανδού τραγουδιστή.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος όχι μόνο αναρτούσε εικόνες, αλλά περηφανευόταν και για τις κοπέλες με τις οποίες βρισκόταν ερωτικά ενώ προχωρούσε και σε συζητήσεις με άλλους χρήστες που σχολίαζαν με ψευδώνυμα στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Επίσης, ζήταγε τη γνώμη των υπόλοιπων χρηστών για τις κοπέλες με τις οποίες διατηρούσε επαφή, οι οποίοι όταν του ζήταγαν περισσότερες φωτογραφίες της ερωτικής του συντρόφου, εκείνος τις αναρτούσε.

Το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ο Παναγιωτόπουλος στα site ερωτικού περιεχομένου

«Έβλεπα τα θετικά σχόλια κάτω από το βίντεο και μου προκαλούσαν ικανοποίηση»

Για την τρίτη μήνυση που κατέθεσε πρώην σύντροφός του εις βάρος του απολογήθηκε σήμερα (28/12) ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Η 42χρονη γυναίκα και πρώην σύντροφός του παρουσιαστή μετά το σάλο που προκλήθηκε άρχισε να ψάχνει στο διαδίκτυο για προσωπικές στιγμές της με εκείνος και πράγμα βρήκε μερικά βίντεο.

Το πρωί της Τρίτης (28/12), η εκπομπή Super Κατερίνα παρουσίασε μεταξύ άλλων την χθεσινή απολογία του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία προκαλεί πραγματικά σοκ.

«Δεν κράτησα εγώ το βίντεο. Το είχα αποσύρει από το 2019. Κάποιος μάλλον το είχε αποθηκεύσει και το ανέβασε πάλι. Έχω παρέκκλιση, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Έβλεπα τα θετικά σχόλια κάτω από το βίντεο και μου προκαλούσαν ικανοποίηση» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.