«Η συμπεριφορά του Παναγιωτόπουλου είναι...» - Οι δηλώσεις του δικηγόρου του

Αποκαλύψεις στον αέρα του Live News

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η συμπεριφορά του Παναγιωτόπουλου είναι...» - Οι δηλώσεις του δικηγόρου του

Την ώρα που οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν στην τηλεόραση, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Μετά την απόφαση του ανακριτή και την απολογία του, ο δικηγόρος του μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Live News, το απόγευμα της Τρίτης 28/12.

Όπως ανέφερε ο κύριος Γιώργος Δακουράς, ο πελάτης του έχει συνειδητοποιήσει τη βαρύτητα των πράξεων του και την απαξία τους, προσθέτοντας ότι χαρακτηρίζει ως "μαύρη σελίδα" στη ζωή του την περίοδο που δημοσιοποίησε τα βίντεο.

«Αυτή η μαύρη περίοδος δεν χαρακτηρίζει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο» είπε, λέγονρας ότι οι αναρτήσεις έγιναν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή της ζωής του, αν και τα βίντεο τα είχε πριν από αρκετά χρόνια.

«Η αποκλείνουσα αυτή συμπεριφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι αντικείμενο άλλης επιστήμης και όχι της νομικής» συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι δεν σκοπεύει ο πελάτης του να ζητήσει ακαταλόγιστο ή μειωμένο καταλογισμό των πράξεων του.

Αναλυτικά όλες οι δηλώσεις του δικηγόρου του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στα site ερωτικού περιεχομένου

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και το ρεπορτάζ που παρουσίασε το μεσημέρι της Τρίτης (28/12), ο παρουσιαστής δημοσίευσε φωτογραφίες από πρώην συντρόφους του σε ελληνικό site στο οποίο γίνονται ενημερώσεις για τη λειτουργία των οίκων ανοχής, με τον ίδιο να χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Ολλανδού τραγουδιστή.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος όχι μόνο αναρτούσε εικόνες, αλλά περηφανευόταν και για τις κοπέλες με τις οποίες βρισκόταν ερωτικά ενώ προχωρούσε και σε συζητήσεις με άλλους χρήστες που σχολίαζαν με ψευδώνυμα στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Επίσης, ζήταγε τη γνώμη των υπόλοιπων χρηστών για τις κοπέλες με τις οποίες διατηρούσε επαφή, οι οποίοι όταν του ζήταγαν περισσότερες φωτογραφίες της ερωτικής του συντρόφου, εκείνος τις αναρτούσε.