Είναι διάσημος τράπερ - Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίας Σολωμού με το νέο της σύντροφο μετά τον Μουζουράκη

Στο δρόμο που χάραξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι διάσημος τράπερ - Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίας Σολωμού με το νέο της σύντροφο μετά τον Μουζουράκη

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τον χωρισμό της Μαρίας Σολωμού με τον Πάνο Μουζουράκη (δείτε εδώ την αιτία) και η ηθοποιός φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον έρωτα.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ok «τσάκωσε» τους δυο τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο να απολαμβάνουν την βόλτα τους αγκαλιά, πυροδοτώντας τις φήμες ότι αποτελούν το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Μάλιστα, φέρεται να είναι μαζί από το καλοκαίρι!

Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε δημόσια την Μαρία Σολωμού με νέο σύντροφο, μετά τον χωρισμό της από τον Πάνο Μουζουράκη.

Η Μαρία Σολωμού στο πλευρό του Mente Fuerte

Ποιος είναι ο Mente Fuerte

Ο Mente Fuerte ξεκίνησε την καριέρα του στην ραπ μουσική ως μέλος των Technical Flerts, μαζί με τον Lpt. Το 2016 ιδρύει την Black Bandana, από την οποία κυκλοφορεί και την πρώτη του επίσημη κυκλοφορία, με τίτλο "Lifestyle", στις 4 Νοεμβρίου του 2016. Το κομμάτι αναλαμβάνει ο Gosei στην μουσική παραγωγή, και ο Πέτρος Νικολίνταης στην σκηνοθεσία. Για τα επόμενα τρία χρόνια βγάζει διάφορα singles, και συνεργάζεται με διάφορους rappers όπως Smuggler, Pepe Frantik, Raffie Raff, Young Montanas, Mad Clip και Toquel.

Στις 25 Μαρτίου του 2019 κυκλοφορεί το πρώτο του album με όνομα "Kingpin". Το album περιέχει 20 κομμάτια, με το Μαύρο Range να κυκλοφορεί την ίδια μέρα ως lead single του δίσκου, συνοδευόμενο από το music video. Στο album συμμετέχουν και οι Saske, Hawk, Smuggler, Mad Clip, Toquel, Ink και Raffie Raff. Τον Απρίλιο του 2019 υπογράφει και επίσημα ως καλλιτέχνης στην OffBeat Records ενώ στις 14 Ιουνίου 2019 κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα το "Caliente" μαζί με τον Hawk και τον Baghdad. Το κομμάτι σημειώνει τρομερή επιτυχία, με το κομμάτι να γίνεται η πρώτη certified diamond single κυκλοφορία στην Ελλάδα.

Την ίδια χρονιά στις 4 Οκτωβρίου κυκλοφορεί το Sportex σε συνεργασία με τους Saske, Hawk, Hatemost και Baghdad, ένα κομμάτι με αισθητική της χρονικής περιόδου, και ύμνο στα 90's το οποίο και αποτέλεσε μέρος της διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρίας αθλητικών ειδών Adidas.

Στις 15 Μαίου 2020, ο Mente Fuerte κυκλοφορεί το single "Rudeboys" σε συνεργασία με τον Hawk στις 3 Αυγούστου 2020. Και οι δυο καλλιτέχνες αφήνουν στους στίχους του κομματιού αιχμές κατά του επίσης γνωστού ράπερ Snik με τον οποίο ο πρώτος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν[8]. Στις 22 Σεπτεμβρίου του 2020, ο Snik κυκλοφορεί το κομμάτι "Karma", ένα diss κομμάτι με στόχο τον Mente Fuerte αναζωπυρώνοντας την κόντρα των δυο ράπερς. Ο Mente Fuerte απαντάει με το κομμάτι "211" στις 24 Σεπτεμβρίου, μόλις 2 μέρες μετά. Η απάντηση του Snik έρχεται την επόμενη μέρα με το κομμάτι "Muerto", στο οποίο δεν υπάρχει απάντηση από μεριάς του Mente Fuerte. Η κόντρα των δυο καλλιτεχνών ξεπέρασε τα ορια της ελληνικής hip-hop σκηνής απασχολώντας την δημοσιότητα.