Οργισμένος στον αέρα του Mega Καλημέρα ο Παύλος Χαϊκάλης - Φώναζε "Γιατί διασύρομαι;"

Θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μετά τον καβγά που είχε με τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οργισμένος στον αέρα του Mega Καλημέρα ο Παύλος Χαϊκάλης - Φώναζε

Μετά το ασύλληπτο περιστατικό στον αέρα του Πρωινού, όπου ο Παύλος Χαϊκάλης τσακώθηκε άσχημα με τον Γιώργο Λιάγκα, ο ηθοποιός βγήκε μέσω skype στην εκπομπή Mega Καλημέρα και ξεκαθάρισε την κατάσταση σχετικά με τα όσα λέγονται και τον έχουν βγάλει εκτός εαυτού.

Ο ίδιος ξέσπασε συγκεκριμένα, με τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι το κοινό του γύρισε την πλάτη μετά τις καταγγελίες κι έπαιζε σε άδειο θέατρο πριν από λίγες ημέρες. Δεν δίστασε μάλιστα να αναφέρει πως η επίθεση που γίνεται προς το πρόσωπο του είναι στοχευμένη.

Το ξέσπασμα του Παύλου Χαϊκάλη

«Μου έγινε πρόταση να πάω για δουλειά, έτυχε να είναι στην Κύπρο. Το δεύτερο που θέλω να ρωτήσω είναι γιατί τόσο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για το πρόσωπό μου, με δήθεν πηχυαίους τίτλους «η επιστροφή του Χαϊκάλη στο θέατρο», λες και είχα εγκαταλείψει το θέατρο. Θα το εγκαταλείψω μετά, μη βιάζεστε!», είπε και ξέσπασε.

«Νομικά εγώ σαν πολίτης πως κατοχυρώνομαι από το να διασύρομαι κάθε μέρα από τα κανάλια;», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Κατηγορούμαι για κάτι; Γιατί διασύρομαι; Γιατί πρέπει να είμαι στο επίκεντρο επειδή πήγα να δουλέψω στην Κύπρο; Εγώ πήγα μόνος μου στο Σωματείο να γραφτώ για να με δικάσουν οι συνάδελφοι και να τους παρουσιάσω τα γεγονότα. Οι συνάδελφοι του Πειθαρχικού ένα χρόνο καθυστερούν γιατί οι άνθρωποι δουλεύουν και δεν ασχολούνται με την υπόθεση όπως θα έπρεπε να ασχοληθούν, όχι ηθελημένα όμως. Περιμένω ένα χρόνο τώρα για την απόφαση και να δούμε τα γεγονότα. Αντί να δούμε την εξέλιξη των γεγονότων χτυπάνε τον Χαϊκάλη!».

«Παίζουμε με τη ψυχή μας. Δεν μπορώ εγώ να πηγαίνω σε μία δουλειά και να με ρωτάνε όλα αυτά τα ανάροστα. Ποιος επιχειρηματίας μπορεί αυτή τη στιγμή να εμπιστευτεί έναν άνθρωπο όταν τα κανάλια και τα social media τον κατηγορούν; Είναι σαν να του λένε φύγε!».

Ωστόσο υπήρξαν αντιδράσεις για την εν λόγω παράσταση του

Η Μαριάννα Παφίτη λοιπόν, Κύπρια ηθοποιός είχε μιλήσει στην εκπομπή Πρωινό και χαρακτήρισε την κίνηση του Παύλου Χαϊκάλη «αρπαχτή»!

«Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι έχουν προπωληθεί τα εισιτήρια που έχουν αναφερθεί… Καταδικάζω την επιλογή του κύπριου επιχειρηματία αν φέρει την παράσταση στην Κύπρο. Είμαστε ένα νησί που δίνουμε συγχωροχάρτια… Ο Χαϊκάλης έχει καταδικαστεί στη δημόσια συνείδηση...», είπε και ξέσπασε.