«Ένιωσα ότι μου κατέστρεψε τη ζωή» - Συγκλονίζει ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Η σπάνια εξομολόγησή του στο Mega Καλημέρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ένιωσα ότι μου κατέστρεψε τη ζωή» - Συγκλονίζει ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Καλεσμένος στην εκπομπή Mega Καλημέρα βρέθηκε ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά, Γη της Ελιάς, καθώς και σε μία πολύ δύσκολη περίοδο που βίωσε πριν από μερικά χρόνια.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παρτσαλάκη

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την ‘Γη της ελιάς’. Την έχει αγαπήσει πολύ ο κόσμος αυτή τη σειρά. Νιώθουμε έτσι ότι κάνουμε και εμείς. Είναι μια ευτυχισμένη στιγμή. Ο Λυκούργος είναι ένας θετικός ήρωας. Ξεκινάει με την εγκατάλειψη της δικηγορίας, μετά από μια ατυχία.

Από εκεί και πέρα είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει το άδικο και προσπαθεί να ισορροπήσει το παλαιό -που παίρνω το νόμο στα χέρια μου και καθαρίζω- με το καινούργιο. Έχει τελειώσει τη Νομική, δεν ζει στη Μάνη και προσπαθεί να ισορροπήσει τα πράγματα. Η Βάνα θεωρώ ότι δεν θα αποφασίσει να κάνει το Λυκούργο ηλίθιο. Έχει ήδη καταλάβει κάποια πράγματα», είπε αρχικά ο Γιώργος Παρτσαλάκης για τη Γη της Ελιάς (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό 29/12) επεισόδιο).

«Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος τόσο πρέπει να ανεβαίνει η διάθεσή τους. Μπήκα στα 71. Κάνω κοντά 50 χρόνια θέατρο. Τα τελευταία δύο χρόνια κάνω μόνο τηλεόραση. Αν ζούσα από την αρχή θα έκανα τα ίδια. Είναι χοντρό αλλά στη ζωή μου ζω περισσότερο και σκέφτομαι λιγότερο. Ζω την κάθε στιγμή, δεν μπορώ να ζω σε ένα γκρίζο τοπίο. Προτιμώ άσπρο ή μαύρο. Δεν βάζω μπροστά τη λογική, προτιμώ το συναίσθημα.

Όταν ένας άνθρωπος αποφάσισε να με προσβάλει με μια συμπεριφορά του και ένιωσα ότι μου κατέστρεψε τη ζωή. Δεν είχε δικαίωμα να το κάνει. Κουράστηκα πολύ να συνέλθω και να σταθώ στα πόδια μου. Δεν είμαι το καλό παιδί, που όλα τα βλέπει καλά. Θεωρώ ότι αυτοί για τους οποίους έχεις να πεις μόνο καλά, είναι επικίνδυνοι», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Η συγκίνηση του Γιώργου Παρτσαλάκη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (6/10) ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός κατά την διάρκεια της συζήτησης δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή του.

Συγκεκριμένα, η Κάλλια Καστάνη είχε ετοιμάσει για τον ίδιο ένα αφιερωματικό βίντεο. Μόλις τελείωσε, ο ηθοποιός "έσπασε" και συγκινήθηκε.

«Πωπωπω μας διέλυσε…» είπε χαρακτηριστικά με την Ελένη Μενεγάκη να συμπληρώνει:«Συγκινήθηκες κι εγώ συγκινήθηκα μαζί σου … Ήταν ένα βίντεο που ήθελε να περάσει λίγο απ’ όλα από εσένα και τη ζωή σου... Στο έχω πει έχεις ζήσει πολλές ζωές, έχεις κάνει πολλά ξεκινήματα. Έχεις πέσει και έχεις ξανασηκωθεί και πάλι από την αρχή.»!

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης πρόσθεσε: «Αυτό είναι η ζωή, να παλεύουμε στην χαρά και στον πόνο… Δεν πρέπει να αφήνουμε τίποτα στην τύχη, μετά από χρόνια το συνειδητοποίησα αυτό. Πρέπει να διαχειρίζεσαι και τον πόνο και τη χαρά εσύ, αλλιώς μπορεί να σε διαλύσουν τελείως… Με τα χρόνια πέρασα πολλά, τα χειρίστηκαν άλλοι και έρπε να τα χειριστώ εγώ… ». Πριν λίγο καιρό, ο ίδιος αναφέρθηκε και στις καταγγελίες.