«Η ικανοποίηση είναι πολύ μεγάλη» - Νέες δηλώσεις του δικηγόρου του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά την απόφαση

«Η οικογένειά του τον στηρίζει όλο αυτό το διάστημα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Η ικανοποίηση είναι πολύ μεγάλη» - Νέες δηλώσεις του δικηγόρου του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά την απόφαση

Δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τετάρτης (29/12) ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά την απόφαση του ανακριτή να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τη διαρροή των προσωπικών στιγμών πρώην συντρόφων του στο διαδίκτυο.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Στάθη Παναγιωτόπουλου

«Η ικανοποίηση είναι πολύ μεγάλη γιατί κατέστη εφικτό να κρατήσουμε την υπόθεση σε αυτό το στάδιο της ανάκριση, δεδομένης της άσκησης της ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος για τις δύο τελευταία πράξεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Ήταν πολύ σημαντικό σε αυτό το στάδιο της ανάκρισης να γίνει κατανοητό ότι ο εντολέας μου δεν είναι ύποπτος για νέες αξιόποινες πράξεις ή ύποπτος φυγής.

Πέρα από την ικανοποίηση που νιώθει αφού αφέθηκε ελεύθερος. Το πως είναι ένας άνθρωπος που κρατήθηκε για δύο κακουργήματα, είναι αυτονόητο πως μπορεί να νιώθει. Όσο και αν κατηγορήθηκε για συμπεριφορές που πραγματικά έχουν ιδιαίτερη απαξία, δεν παύει να είναι ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους. Η οικογένειά του τον στηρίζει όλο αυτό το διάστημα και φυσικά ο αδερφός του είναι πάντα στο πλευρό του», είπε χαρακτηριστικα΄ο δικηγόρος του.

Μαυροφορεμένοι οι Ράδιο Αρβύλα στο νέο τους trailer - Η κίνηση που "διέλυσε" τον Παναγιωτόπουλο

Μετά το σάλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν στην τηλεόραση. Βλέποντας τις εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες να είναι καταιγιστικές, η ομάδα της εκπομπής ξέγραψε από παντού τον συνεργάτη της και προχωράει μπροστά χωρίς αυτόν.

Στο δεύτερο trailer, ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του ντυμένοι στα μαύρα από πάνω μέχρι κάτω και φορώντας σκούφους του Άγιου Βασίλη, κράτησαν τριγωνάκια και είπαν τα κάλαντα.

«Έτσι τα λέτε εσείς; Χωρίς να ρωτάτε;» ακούγεται μια βαριά φωνή να τους ρωτάει και τότε όλοι μαζί ρώτησαν «να τα πούμε;». Η απάντηση που ακούστηκε ήταν «Θα τα πείτε! Από τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου».