Τρέχουν και δεν φτάνουν στο J2US - Στον "αέρα" ο μεγάλος τελικός;

Τι θα γίνει σε περίπτωση που εντοπιστεί θετική και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τρέχουν και δεν φτάνουν στο J2US - Στον

Χαμός επικρατεί στο J2US από την στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Χάρης Βαρθακούρης νοσεί με κορωνοϊό. Καθημερινά γίνονται πολλά τεστ τόσο στην παραγωγή, όσο και στους παίκτες, αλλά και στους κριτές, με σκοπό να μην κινδυνεύσει κανείς. Ωστόσο, ο τελικός που ήταν προγραμματισμένος να βγει στον αέρα την παραμονή της πρωτοχρονιάς κινδυνεύει.

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη επίσης υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ το οποίο ωστόσο βγήκε αρνητικό. Βέβαια, θα συνεχίσει να κάνει τεστ όλες αυτές τις ημέρες.

Αυτοί θα πάρουν την θέση Χάρη - Άννας Μαρίας στο J2US

Επίσης, όπως ειπώθηκε τη θέση του Χάρη Βαρθακούρη, θα πάρει ο STAN, ενώ αν βρεθεί θετική και η Άννα Μαρία, σύμφωνα με τις ψήφους, τη θέση του ζευγαριού, θα πάρουν οι Τζέιμς Καφετζής και Ειρήνη Παπαδοπούλου.

«Αυτή τη στιγμή κάνουμε τεστ καθημερινά και μοριακά και rapid και όποιος βγαίνει θετικός δεν το κάνουμε “αβαβά”, όπως μαθαίνω ότι συμβαίνει αλλού και εύχομαι να μην είναι αλήθεια. Το Νίκο τον ενδιαφέρει η υγεία των ανθρώπων, ακόμα κι αν ο τελικός τιναχθεί στον αέρα», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η αντίδραση της Βανδή πίσω από τις κάμερες μετά το σκηνικό με τον Αδαμαντίδη

Οι τηλεθεατές περίμεναν πως και πως να περάσουν το βράδυ των Χριστουγέννων με την Δέσποινα Βανδή και τον Θέμη Αδαμαντίδη. Η μουσική αυτή συνάντηση στο j2us είχε διαφημιστεί πολύ και ήταν απολύτως λογικό αφού πρώτη φορά θα βλέπαμε μαζί δυο τόσο σημαντικούς αλλά και ταυτόχρονα διαφορετικούς καλλιτέχνες να ενώνουν τις φωνές τους.

Μετά από όσα διαδραματίστηκαν, βέβαια, πάνω στην σκηνή το ντουέτο αυτό σίγουρα θα μείνει αξέχαστο στον κόσμο. Ο τραγουδιστής φάνηκε από την αρχή πως δεν ήταν και στα καλύτερά του. Του έπεσε και το μικρόφωνο. Η Βανδή προσπαθούσε να το σώσει αλλά... τι άλλο να κάνει κι αυτή; Σπαθιά να καταπιεί;

Πολλοί θα περίμεναν η Δέσποινα να κάνει μεγάλη φασαρία μετά πίσω από τις κάμερες αλλά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog που σας τις μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr η τραγουδίστρια αντέδρασε πολύ ψύχραιμα και απόλυτα επαγγελματικά. Δεν παραπονέθηκε για τίποτα ούτε αναφέρθηκε στο περιστατικό.

Μάλιστα, στάθηκε δίπλα στον Νίκο Κοκλώνη και προσπάθησε να τον καθησυχάσει για όσα γράφονταν στο twitter εκείνη την στιγμή.