Νέο ξέσπασμα Λιάγκα κατά Χαϊκάλη - «Λέει ψέματα, είναι ντροπή να...»

Δικαιώθηκε μετά το χθεσινό (28/12) καυγά τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέο ξέσπασμα Λιάγκα κατά Χαϊκάλη - «Λέει ψέματα, είναι ντροπή να...»

Δικαίωση βρήκε ο Γιώργος Λιάγκας μετά τον χθεσινό (28/12) καυγά του με τον Παύλο Χαϊκάλη στον αέρα του Πρωινού σχετικά με την προσέλευση του κόσμου στην παράσταση στην οποία συμμετέχει ο γνωστός ηθοποιός.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή έπαιξε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Κωστάκης Κωνσταντίνου στην εκπομπή της Χριστιάννας Αριστοτέλους, στην οποία παραδέχθηκε πως στην παράσταση για την οποία έγινε λόγος, ήρθαν μόλις 7 άτομα.

Μόλις άκουσε τη δήλωση αυτή ο Γιώργος Λιάγκας, ξέσπασε, κατηγορώντας το Παύλο Χαϊκάλη πως λέει ψέματα και βάζει στο στόχαστρο τους δημοσιογράφους που κάνουν απλά την δουλειά τους.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα κατά του Παύλου Χαϊκάλη

«Εξαιρετικός ηθοποιός ο Παύλος Χαϊκάλης αλλά λέει ψέματα, τέλος! Κι ας μη λέμε ψέματα στον κόσμο πια. Κι όταν λέμε ψέματα να ζητάμε ένα συγγνώμη. Δεν μπορούμε να λέμε ότι ένας δημοσιογράφος που πληρώνεται με 700 ευρώ ότι είναι ψεύτης. Είναι ντροπή! Συγχαρητήρια που έπαιξαν αλλά είναι ντροπή να λένε ψέματα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τα πλάνα από την παράσταση του Παύλου Χαϊκάλη που έδειξε το Πρωινό

Ενώ λοιπόν είχε ακουστεί πως η παράσταση είχε κόψει πάνω από 15.000 εισιτήρια από τη στιγμή που ανακοινώθηκε πως θα παίζει σε αυτή ο Παύλος Χαϊκάλης, τελικά στην πρεμιέρα εμφανίστηκαν περίπου 10 άτομα!

Η εκπομπή Πρωινό είχε εικόνες από την παράσταση και το θέατρο που ήταν σχεδόν άδειο!