Πασίγνωστος ηθοποιός μπαίνει στη σειρά Ήλιος - Ο ρόλος του θα φέρει τα πάνω κάτω

Ανατροπή στη σειρά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πασίγνωστος ηθοποιός μπαίνει στη σειρά Ήλιος - Ο ρόλος του θα φέρει τα πάνω κάτω

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος, μιας και θα κάνει τη μεγάλη του είσοδο ένας αγαπημένος ηθοποιός που θα φέρει τα πάνω κάτω.

Η σειρά αυτή τη βδομάδα δεν προβάλλει νέα επεισόδια, και αντί αυτών βλέπουμε μία τηλεταινία με όλα όσα έχουν γίνει στην δεύτερη σεζόν μέχρι στιγμής.

Ο ηθοποιός που πρόκειται να μπει στη σειρά δεν είναι άλλος από τον Θοδωρή Κατσαφάδο, ο οποίος θα υποδυθεί τον Νίκο Παπαϊωάννου, τον πατέρα της Ελένης.

Ο ρόλος που θα κάνει ο Θοδωρής Κατσαφάδος στον Ήλιο (Νίκος Παπαϊωάννου)

Ο Νίκος είναι ο πατέρας της Ελένης που την εγκατέλειψε ξαφνικά όταν αυτή ήταν παιδί. Από τότε η έλλειψή του και η απόρριψη απ’ αυτόν έμειναν ανοιχτές πληγές για την Ελένη. Τώρα, 22 χρόνια μετά, ο πατέρας της έρχεται ξανά στη ζωή της, μεγάλος πια και μετανιωμένος, θέλοντας να της προσφέρει όση αγάπη της στέρησε.

Η Ελένη διστάζει να βάλει στη ζωή της έναν άνθρωπο που την πόνεσε τόσο, αλλά τα περιθώρια για να δεχτεί τη συγγνώμη του στενεύουν, καθώς ο ίδιος αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μια σχέση που καθόρισε τη ζωή της Ελένης, μπορεί τώρα να την οδηγήσει σε μεγαλύτερη οδύνη ή στην κάθαρση.

Θοδωρής Κατσαφάδος Ήλιος

Τι θα δούμε στο επόμενο νέο επεισόδιο του Ήλιου - Επεισόδιο 76

Η Αλίκη συλλαμβάνεται μετά την επίθεση που δέχτηκε, αλλά αποκτά και έναν απρόσμενο σύμμαχο στον αγώνα της κατά του εργοστασίου… Η σύγκρουσή της με τη δικηγόρο της εταιρίας εντείνεται όλο και περισσότερο και η Αλίκη συνειδητοποιεί προβληματισμένη το μέγεθος της δύναμης του εργοστασίου. Μια ανατροπή στην εξέλιξη της υγείας του Χάρη προκαλεί έντονα συναισθήματα σε όλους. Ο Δημήτρης δημιουργεί μια ασυνήθιστη «συμμαχία», προκειμένου να παγιδέψει το Στέφανο, όμως θα βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα.