Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εξωφρενών η πρώην σύντροφός του μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος

«Παρακολουθώ και αναμένω τη δικαίωση»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εξωφρενών η πρώην σύντροφός του μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την απόφαση του ανακριτή να αφεθεί ελεύθερος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης (29/12) στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα η πρώην σύντροφος του που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με την καταγγελία της για διαρροή ροζ βίντεο.

Η ίδια μεταξύ άλλων ισχυρίζεται πως το προφίλ που άνοιξε το 2019, μετά το κλείσιμό των υπολοίπων, το είχε επισκεφτεί και την επόμενη μέρα του γάμου του.

Οι πρώτες δηλώσεις της πρώην του Παναγιωτόπουλοι μετά την απόφαση του ανακριτή

«Μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι δεν με έχουν καλέσει για κάποια συμπληρωματική κατάθεση. Εχω πάρα πολλά στοιχεία και μπορώ να βοηθήσω τις αρχές. Πραγματικά δεν ξέρω γιατί δεν με καλούν να τους τα πω. Με στεναχωρεί ότι η δικιά μου περίπτωση έχει χαρακτηριστεί απλό πλημμέλημα καθώς εγώ έχω πληγεί περισσότερο όλα αυτά τα χρόνια. Το δικό μου υλικό που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο είναι πολύ μεγάλο, δηλαδή 4 βίντεο και 300 φωτογραφίες αναρτημένες σε δύο διαφορετικές πλατφόρμες.

Επίσης έχοντας επικοινωνία μαζί του μετά τη μήνυση, γνωρίζω επακριβώς πώς έπραξε και την στάση που είχε από εκεί και έπειτα. Το προφίλ που έχει κυκλοφορήσει τώρα στα sites το άνοιξε μετά το 2019 όταν αναγκάστηκε να κλείσει τα άλλα προφίλ και σε αυτό ανέβαζε μέχρι τον Μάιο του 2021 και φαίνεται ότι επισκέφτηκε τον συγκεκριμένο ιστότοπο στις 2/11 δηλαδή την επόμενη μέρα του γάμου του!».

Για τα 30.000 που του ζητήθηκαν ως εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερος: «Θεωρώ ότι είναι πολλά, ειδικά για τις εποχές που ζούμε. Δεν ξέρω τα οικονομικά του αλλά με βάση όσα μου ισχυριζόταν ο ίδιος ζοριζόταν και ζητούσε δανεικά από τη μητέρα του. Τώρα ξαφνικά που βρήκε τόσα χρήματα; Από την πρώτη στιγμή στις μηνύσεις που έκανα με τον δικηγόρο μου κάναμε λόγο για οικονομικό όφελος και είμαι σίγουρη ότι τελικά θα αποδειχτεί».

Η δήλωσή του ότι ξέχασε να κατεβάσει το βίντεο ακούγεται παράλογη καθώς ακόμα και εγώ ήξερα ακριβώς τι είχε ανεβάσει και σε ποιους ιστότοπους, με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο με βάση το username του. Επιπλέον την περίοδο που είχαμε επικοινωνία, στην ουσία εγώ τον παρακαλούσα να σβήσει υλικό δικό μου καθώς είχε μείνει και δεν μπορούσα να το σβήσω μόνη μου, αλλά και των άλλων γυναικών και στην πραγματικότητα έσβησε φωτογραφίες από το ξένο blog πριν ένα χρόνο δηλαδή τον Δεκέμβριο του 2020 με τον Ιανουάριο του 2021.

Για το ελληνικό site που βγήκε στη δημοσιότητα εδώ και δύο μέρες εγώ δεν είχα γνώση και δεν το είχα εντοπίσει γιατί είχε διαφορετικό username. Προφανώς άνοιξε άλλο λογαριασμό για να συνεχίσει τη δράση του γιατί ήξερε ότι γνώριζα για όλα τα άλλα. Πραγματικά μου κάνει εντύπωση ότι δεν φοβήθηκε ποτέ και δεν μπήκε καν στη διαδικασία να σβήσει τα πάντα και να απέχει από τέτοιες δραστηριότητες μέχρι τουλάχιστον να εκδικαζόταν η υπόθεση. Πιστεύω ότι ήταν σίγουρος ότι θα με επηρεάσει για να αποσύρω τη μήνυση ή να έχω μια επιεική στάση στο δικαστήριο καθώς ήξερε ότι μπορούσε να με χειριστεί πλήρως λόγω των συναισθημάτων που είχα γι αυτόν», κατέληξε η ίδια.

Το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στα site ερωτικού περιεχομένου

Μπορεί ολοένα και περισσότερες καταγγελίες να βλέπουν τον φως της δημοσιότητας για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και το ρεπορτάζ που παρουσίασε το μεσημέρι της Τρίτης (28/12), ο παρουσιαστής δημοσίευσε φωτογραφίες από πρώην συντρόφους του σε ελληνικό site στο οποίο γίνονται ενημερώσεις για τη λειτουργία των οίκων ανοχής, με τον ίδιο να χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Ολλανδού τραγουδιστή.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος όχι μόνο αναρτούσε εικόνες, αλλά περηφανευόταν και για τις κοπέλες με τις οποίες βρισκόταν ερωτικά ενώ προχωρούσε και σε συζητήσεις με άλλους χρήστες που σχολίαζαν με ψευδώνυμα στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Επίσης, ζήταγε τη γνώμη των υπόλοιπων χρηστών για τις κοπέλες με τις οποίες διατηρούσε επαφή, οι οποίοι όταν του ζήταγαν περισσότερες φωτογραφίες της ερωτικής του συντρόφου, εκείνος τις αναρτούσε.