Εκτός Happy Day συνεργάτης της Τσιμτσιλή - Νοσεί με κορωνοϊό

Η ανακοίνωση on air

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτός Happy Day συνεργάτης της Τσιμτσιλή - Νοσεί με κορωνοϊό

Κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε και στην εκπομπή Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Πέμπτης 30/12 να κάνει την ανακοίνωση στον αέρα του ALPHA. Όπως ανέφερε ούτε οι ίδιοι την γλίτωσαν, με αποτέλεσμα συνεργάτης τους να βρίσκεται σε καραντίνα και μέσα στα σχεδόν 30 χιλιάδες νέα κρούσματα.

«Και εμείς έχουμε το κρούσμα μας, μη νομίζετε ότι απέχουμε. Έχουμε το καραντινάτο αγόρι μας, τον Λευτέρη Μητσόπουλο. Δεν του αρέσει να είναι μόνος του αλλά σημασία έχει να το περάσει ήπια. Θα μας τα πει τα θεματάκια του. Αλλά ο Λευτέρης μας είναι ένα από τα κρούσματα των ημερών...», είπε η παρουσιάστρια, λίγο πριν βγει μέσω Skype ο Λευτέρης Μητσόπουλος για να μιλήσει για τα συμπτώματα τους.

Οι δηλώσεις του Μητσόπουλου στο Happy Day

«Πρόσεχα όσο μπορούσα, την είχα γλιτώσει 3-4 φορές το καλοκαίρι. Είχα πάει Ναύπακτο για τα Χριστούγεννα, πήγα στον αδερφό μου, έκανε τεστ και λέει “βγήκα θετικός”. Λέω στη Μαρία “μάζεψε τα πράγματα και φύγαμε”. Δεν κάτσαμε καθόλου», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Έχουμε τα ίδια συμπτώματα με τον αδερφό μου, δεν έχουμε γεύση, όσφρηση, πονάνε τα κόκκαλα και έχουμε πόνο στα πόδια μας. Ο αδερφός μου είναι στην 6η μέρα, έχουν υποχωρήσει τα συμπτώματα. Εγώ σήμερα είμαι λίγο καλύτερα. Χθες και προχθές χάλια, το βράδυ ήταν χειρότερα. Η Μαρία είναι μάλλον “κατσαρίδα”, δεν έχει ακόμα».

Ποιος είναι ο Λευτέρης Μητσόπουλος

  • Ο Λευτέρης Μητσόπουλος έχει καυστικό χιούμορ και έμφυτο ταλέντο στο να κάνει τους άλλους να γελούν.
  • Παρουσιάζει τα δικά του video στα social media.
  • Ακόμη, εμφανίζεται και ξεχωρίζει στην εκπομπή του Alpha «Happy Day».
  • Επίσης είχε λάβει συμμετοχή στο «Dancing With The Stars» για μάθει τα βήματα και τους κανόνες του χορού αφού, όπως λέει, έχει την κίνηση και τον ρυθμό!