Πολύ ευχάριστα νέα για τον γιο της Αγγελικής Νικολούλη, Κωνσταντίνο Μουσούλη

Η ανάρτηση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πολύ ευχάριστα νέα για τον γιο της Αγγελικής Νικολούλη, Κωνσταντίνο Μουσούλη

Περήφανη μητέρα είναι η Αγγελική Νικολούλη η οποία έκανε γνωστά τα ευχάριστα νέα του γιου της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης, σπούδασε στο Bournemouth University της Μεγάλης Βρετανίας και στη συνέχεια έφυγε για το Los Angeles Film School. Εκεί έχει ιδρύσει μια εταιρεία παραγωγής η οποία ονομάζεται Homeric Pictures και ασχολείται με το promo νέων καλλιτεχνών, έτσι λοιπόν ασχολείται με την σκηνοθεσία.

Η δουλειά του «The Red Sweater» (Το κόκκινο πουλόβερ) πήρε τιμητική διάκριση και βραβείο γυναικείου ρόλου για την πρωταγωνίστρια στο φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου ΙndieFEST Film Awards.

Η ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη για το γιο της

Η Αγγελική Νικολούλη χαρούμενη, θέλησε να μοιραστεί το γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Πρώτο βραβείο για τον Κωνσταντίνο Μουσούλη στο argo film festival. Χαίρομαι όταν αναγνωρίζεται η δουλειά νέων που έχουν όραμα, πιστεύω, θέληση και γνώσεις. Νιώθω περήφανη που ο νέος με αυτή τη διάκριση, είναι ο γιος μου...», έγραψε σε ανάρτηση της η οποία χαμογελά ξανά μετά το τέλος του θρίλερ που ζούσε.

Η αποκάλυψη του Κώστα Χαρδαβέλλα για την κόντρα του με την Νικολούλη

Καλεσμένος στην εκπομπή “Όλα Γκουντ” βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (11/12) ο Κώστας Χαρδαβέλλας. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις εκπομπές που έκανε στο παρελθόν και στην κόντρα ανάμεσα στον ίδιο και την Αγγελική Νικολούλη.

«Η Αγγελική είναι μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Δεν είναι ένα κοριτσάκι που…. Είναι θηρίο. Διαφωνήσαμε πάνω σε ένα θέμα της εκπομπής. Ήταν η βασική ρεπόρτερ τότε της εκπομπής, εγώ την έβγαλα στην εκπομπή, διαφωνήσαμε, τσακωθήκαμε και έφυγε. Δε την έδιωξα. Μετά από ένα μήνα την είδα να κάνει την ίδια εκπομπή στο ΣΚΑΪ. Θόλωσα τότε… Παιδιά, όταν περάσεις καρκίνο, τα βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι. Βλέπεις πόσο ανόητα και μάταια είναι όλα αυτά.

Να τσακωθώ τώρα εγώ με την Αγγελική επειδή έκανε την ίδια περίπου εκπομπή που τελικά την έκανε και καλύτερα από μένα. Αυτή τη στιγμή, εκεί που την έχει πάει την εκπομπή η Νικολούλη, είναι πολλά χιλιόμετρα μακριά. Η μαθήτρια ξεπέρασε τον δάσκαλο. Τσακωθήκαμε τότε και άρχισαν τα περιοδικά και γράφανε και παρασυρθήκαμε σε μια δημόσια σύγκρουση τελείως ανόητα. Πέσαν τα χρόνια, ωριμάσαμε, τα βρήκαμε και τώρα είμαστε και πάρα πολύ φίλοι» είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.