Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Αναστέλλεται η θεατρική παράσταση που συμμετέχει o Παύλος Χαϊκάλης

Το ανακοίνωσαν όλες οι εκπομπές

Αναστέλλεται η θεατρική παράσταση που συμμετέχει o Παύλος Χαϊκάλης
News 30.12.2021 10:48
Από Ελένη Ζουγανέλη

Αναστέλλεται η θεατρική παράσταση "ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ", λίγο μετά το ξέσπασμα τους Παύλου Χαϊκάλη για τα πόσα εισιτήρια έκοψε τελικά. Την ανακοίνωση έκαναν όλες οι πρωινές εκπομπές μετά από ενημέρωση από τον παραγωγό Κούλη Κωνσταντίνου.

Οι λόγοι είναι δυο! Ο ένας είναι πως ο Γιάννης Φλωρινιώτης αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας, ενώ η Ελένη Φιλίνη για προσωπικούς της λόγους δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην Κύπρο, ενώ άγνωστο είναι ακόμη πότε η παράσταση θα ξεκινήσει ξανά.

Η ανακοίνωση για την παράσταση που συμμετέχει ο Παύλος Χαϊκάλης

«Λάβαμε ενημέρωση από τον παραγωγό Κούλη Κωνσταντίνου, ο οποίος μας λέει ότι αποφασίστηκε από τους καλλιτέχνες και την παραγωγή να ανασταλεί. Επικαλείται κυρίως λόγους υγείας, ένα αναπνευστικό πρόβλημα του κυρίου Φλωρινιώτη.

Η κυρία Φιλίνη για προσωπικούς λόγους δεν κατέβηκε καν στην Κύπρο, αλλά και δύο ακόμα άτομα από την παραγωγή. Επικαλείται ότι έπειτα από σύσκεψη μεταξύ τους αποφασίστηκε από κοινού να ανασταλούν προς το παρόν οι παραστάσεις. Η ανακοίνωση λέει πως όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν ο Νικοτιτανικός θα επιστρέψει», είπε ο Θάνος Βάγιος.

Οργισμένος και στον αέρα του Mega Καλημέρα ο Παύλος Χαϊκάλης

Μετά το ασύλληπτο περιστατικό στον αέρα του Πρωινού, όπου ο Παύλος Χαϊκάλης τσακώθηκε άσχημα με τον Γιώργο Λιάγκα, ο ηθοποιός βγήκε μέσω skype στην εκπομπή Mega Καλημέρα και ξεκαθάρισε την κατάσταση σχετικά με τα όσα λέγονται και τον έχουν βγάλει εκτός εαυτού.

Ο ίδιος ξέσπασε συγκεκριμένα, με τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι το κοινό του γύρισε την πλάτη μετά τις καταγγελίες κι έπαιζε σε άδειο θέατρο πριν από λίγες ημέρες. Δεν δίστασε μάλιστα να αναφέρει πως η επίθεση που γίνεται προς το πρόσωπο του είναι στοχευμένη.

«Μου έγινε πρόταση να πάω για δουλειά, έτυχε να είναι στην Κύπρο. Το δεύτερο που θέλω να ρωτήσω είναι γιατί τόσο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για το πρόσωπό μου, με δήθεν πηχυαίους τίτλους «η επιστροφή του Χαϊκάλη στο θέατρο», λες και είχα εγκαταλείψει το θέατρο. Θα το εγκαταλείψω μετά, μη βιάζεστε!», είπε και ξέσπασε.

«Νομικά εγώ σαν πολίτης πως κατοχυρώνομαι από το να διασύρομαι κάθε μέρα από τα κανάλια;», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Κατηγορούμαι για κάτι; Γιατί διασύρομαι; Γιατί πρέπει να είμαι στο επίκεντρο επειδή πήγα να δουλέψω στην Κύπρο; Εγώ πήγα μόνος μου στο Σωματείο να γραφτώ για να με δικάσουν οι συνάδελφοι και να τους παρουσιάσω τα γεγονότα. Οι συνάδελφοι του Πειθαρχικού ένα χρόνο καθυστερούν γιατί οι άνθρωποι δουλεύουν και δεν ασχολούνται με την υπόθεση όπως θα έπρεπε να ασχοληθούν, όχι ηθελημένα όμως. Περιμένω ένα χρόνο τώρα για την απόφαση και να δούμε τα γεγονότα. Αντί να δούμε την εξέλιξη των γεγονότων χτυπάνε τον Χαϊκάλη!».

«Παίζουμε με τη ψυχή μας. Δεν μπορώ εγώ να πηγαίνω σε μία δουλειά και να με ρωτάνε όλα αυτά τα ανάροστα. Ποιος επιχειρηματίας μπορεί αυτή τη στιγμή να εμπιστευτεί έναν άνθρωπο όταν τα κανάλια και τα social media τον κατηγορούν; Είναι σαν να του λένε φύγε!».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Super Κατερίνα: Οργισμένος ο Παύλος Χαϊκάλης με το Πρωινό - «Διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις»

«Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ένα εξαιρετικό παιδί, τρώγαμε από το ίδιο πιάτο»

Share