Θετικός στον κορωνοϊό ο Αποστόλης Τότσικας

Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θετικός στον κορωνοϊό ο Αποστόλης Τότσικας

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Αποστόλης Τότσικας και την αποκάλυψη έκανε η σύζυγός του με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η μισή ελληνική showbiz νοσεί από τον ιό και ανάμεσα τους βρίσκεται και ο ηθοποιός.

Ο ίδιος κάνει την καραντίνα στο σπίτι του κλεισμένος μέσα στο δωμάτιο για να μην κολλήσει την οικογένεια του, με την γυναίκα του να τον φροντίζει από απόσταση.

Η αποκάλυψη για τον Αποστόλη Τότσικα

«Προσπάθεια να ανεβεί το μπαλόνι από τους μικρούς εφευρέτες ενώ ο @apostolis_totsikas_official έχει βρεθεί θετικός από χτες με covid και είναι απομονωμένος στο δωμάτιο! Μόνο με χιουμορ και την παρέα των παιδιών ισως μπορεί να περάσει πιο εύκολα η απαίσια ομολογουμένως αναμονή για να δούμε αν κολλήσαμε και εμείς ! Να προσέχετε…. Ευχαριστώ το αγόρι μου που άντεξε αν και ηθοποιός τόσους μήνες να μην κολλήσει και ήταν τόσο μα τόσο προσεκτικός ! Μερικά πράγματα δεν είναι στο χέρι μας μερικά είναι και στα χέρια των άλλων» έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Ρέβη μετά το χαμό που είχε προκληθεί με την ηλικία της.

Η απάντησή του Τότσικα στην κόντρα του Γκλέτσου με τον τεχνικό του ΣΚΑΙ

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε το πρωί της Παρασκευής (19/11) ο Αποστόλης Τότσικας. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον καυγά που φημολογείται ότι σημειώθηκε μεταξύ του Απόστολου Γκλέτσου και ενός τεχνικού από την σειρά που πρωταγωνιστούν, Μόλις Χθες.

Οι φήμες αυτές συγκεκριμένα θέλουν τον ηθοποιό να πιάστηκε στα χέρια με τον τεχνικό και πως μάλιστα ο ΣΚΑΙ τον έδιωξε από την σειρά.

«Τι να σας πω… Πιάστηκαν και στα χέρια; Ειλικρινά δεν ξέρω να σας πω, δεν έχω ιδέα! Δεν γνωρίζω, αυτό που μου λέτε πρώτη φορά το ακούω. Δεν διαβάζω δημοσιεύματα είναι η αλήθεια. Μόνο αυτά που έχω να παίξω διαβάζω».