Πρωινό: «Είναι δική σου η εκπομπή αλλά είναι και λίγο δική μου» - Ανέβασαν τους τόνους Λιάγκας και Σκορδά

Τσακώθηκαν λόγω της Χαραλαμπίδου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό: «Είναι δική σου η εκπομπή αλλά είναι και λίγο δική μου» - Ανέβασαν τους τόνους Λιάγκας και Σκορδά

Ανέβηκαν οι τόνοι στον αέρα του Πρωινού, όταν πρόβαλλαν τις δηλώσεις της Μάγκυς Χαραλαμπίδου αφήνοντας υπόνοια ότι μοντάρανε τις δηλώσεις που έκανε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλου, και έμεινε εκτεθειμένη. Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν με την Φαίη Σκορδά, αρπάχτηκαν.

«Δε λέω ότι μοντάρονται οι δηλώσεις μου, έχοντας ο άλλος κατά νου ότι θέλει να με βλάψει, αν είναι δυνατόν. Λογικό είναι να μονταριστεί γιατί δεν μπορεί να παίξει όλο, αλλά εγώ έμεινα εκτεθειμένη», είπε χαρακτηριστικά στον Γρηγόρη Μπάκα.

Ο τσακωμός Λιάγκα - Σκορδά στο Πρωινό

«Αχ βρε Μάγκυ μου, την αγαπάω, αλλά το έκανε χειρότερο. Βγες και πες ότι “έκανα μαλ…α, το είπα λάθος”. Το έκανε χειρότερο» είπε ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά να τονίζει ότι «δεν το έκανε χειρότερο».

Ο παρουσιαστής ζήτησε στη συνέχεια να παιχτούν οι αμοντάριστες δηλώσεις της Μάγκυς Χαραλαμπίδου, με την Φαίη να εκφράζει την αντίθεσή της, με αποτέλεσμα να της απαντήσει «είναι δική σου η εκπομπή, αλλά είναι και λίγο δική μου».

Λιάγκας: Το αμοντάριστο είναι χειρότερο γιατί το υπερτονίζει. Εμείς την προστατεύσαμε. Η εντολή μου στους συνεργάτες μας ήταν να την προστατεύσουμε και την προστατεύσαμε. Το αμοντάριστο την εκθέτει περισσότερο.

Σκορδα: Δεν πειράζει.

Λιάγκας: Ε, πώς δεν πειράζει; Δεν μπορεί να βγαίνει σε άλλες εκπομπές και να λέει ότι μου μοντάρανε… Πάρτε και το αμοντάριστο τώρα που είναι χειρότερο. Εσύ που είσαι υπέρμαχος του metoo στην Ελλάδα βρε Φαίη μου, συγγνώμη τώρα, αλλά θα τα βάλω μαζί σου… Εσύ που ένα χρόνο εδώ δίνεις τη μάχη σου και έχεις σωστές θέσεις, όταν βγαίνει κάποιος και λέει “πώς είσαι έτσι;” γιατί πρέπει να σε εξιτάρει και το σώμα για να καταγράψεις, δεν σε ενοχλεί εσένα αυτό; Αυτό λέει.

Σκορδά: Άσε με να απαντήσω

Η απάντηση που είχε δώσει η Χαραλαμπίδου μετά το σάλο

«Είναι απίστευτο. Απορώ με το θράσος του. Δεν μπορώ να το πιστέψω όλο αυτό, είναι αδιανόητο. Είναι δυνατόν να μην ντρέπεται ο ίδιος να πρωταγωνιστεί με αυτό το απαράδεκτο σώμα, με όλο αυτό το απαράδεκτο πακέτο;

Φυσικά και δεν έχει να κάνει με τον σωματότυπο του Στάθη, αλλά λέω, είναι δυνατόν να ντρέπεται μόνο η κοπέλα και να μην ντρέπεται και ο ίδιος; Γιατί πρέπει να νιώθει άσχημα η γυναίκα και δεν νιώθει άσχημα και ο άντρας; Φυσικά και δεν κάνω bodyshaming.

Δεν έχω κανένα μένος απέναντι στον Στάθη, ίσα ίσα που μου είναι πάρα πολύ συμπαθής. Έβλεπα την εκπομπή με χαρά, με αγάπη. Στενοχωρήθηκα που φέρθηκε έτσι. Νιώθω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει συνειδητοποιήσει αυτό που έχει κάνει και δεν θέλω να πάρω το μέρος του. Απλά, είναι τραγικό και για την κοπέλα και γι’ αυτόν», είπε χαρακτηριστικά.