Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Τι ανέφερε για τον σύντροφό της;

«Είναι χωρισμένος με δύο παιδιά»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Τι ανέφερε για τον σύντροφό της;

Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» "τσάκωσε" την Ελίζαμπεθ Ελέτσι σε κοσμική εκδήλωση. Η ίδια μεταξύ άλλων παραχώρησε δηλώσεις ενώ αποκάλυψε ότι θα κάνει Πρωτοχρονιά εκτός Αθηνών.

Βέβαια, δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα είναι εκτός ή εκτός της χώρας. Από την άλλη, δεν δίστασε να κάνει αποκαλύψεις και για τον σύντροφό της. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει και για την άγνωστη σχέση που έχει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι

«Το αγόρι μου δε θα έρθει, έχει την οικογένειά του στη Σουηδία. Έχει δύο παιδιά και είναι χωρισμένος. Το αγόρι μου μου έκανε δώρο ένα αξιόλογο ποσό, γιατί φοβόταν ότι δε θα μου αρέσει το δώρο», πρόσθεσε η ίδια, ενώ αποκάλυψε ότι «Συγκινήθηκα πολύ στην έναρξη του Survivor».

«Έφυγα από πρωινή εκπομπή γιατί η κυρία είχε θέμα με μένα»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε δηλώσεις η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία μεταξύ άλλων δεν δίστασε να κάνει μια ιδιαίτερη αποκάλυψη καθώς ήταν κυριολεκτικά «χείμαρρο».

Η ίδια αναφέρθηκε στο γεγονός πως έφυγε από πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή γιατί μία γυναίκα είχε θέμα μαζί της.

Συγκεκριμένα είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Κάποτε ήμουν και σε μια εκπομπή και έφυγα στους δύο μήνες γιατί είχε πάθει εμβολή με την εμφάνισή μου γενικότερα». Και τόνισε: «Για ποιο λόγο άραγε να υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός; Από τη στιγμή που εγώ είμαι μαυρούλα και η άλλη είναι ξανθιά, λευκή, κυρία, κατάλαβες;».

Και κατέληξε λέγοντας: «Επειδή υπάρχει ένας στιλίστας πάντα που μας ντύνει, δεν έφταιγα εγώ για το πώς ντυνόμουν σε αυτή την πρωινή εκπομπή. Η συγκεκριμένη είχε ένα θέμα γενικότερα με μένα, είχε θέμα με τα κοντινά, είχε θέμα με πολλά άλλα».