Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας Γαλύφα για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό: «Δεν είχα συμπτώματα»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας Γαλύφα για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό: «Δεν είχα συμπτώματα»

Ανήμερα των γενεθλίων της, η Έλενα Γαλύφα γνωστοποίηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως η ίδια βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό κάτι που δεν περίμενε.

Έτσι, το απόγευμα της Πέμπτης 30/12, η γνωστή fashion influencer μέσω Skype βγήκε στην εκπομπή «T-Live» όπου μίλησε για το πως βιώνει την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό.

Οι δηλώσεις της Έλενας Γαλύφα

«Ανήκω στην τελευταία κατηγορία που αναφέρατε πριν, είχα κάνει το εμβόλιο της Τζόνσον. Είμαι στην τρίτη μέρα, το έχω περάσει πολύ ήπια. Μόνο το μπούκωμα έχω. Εγώ δεν κατάλαβα ότι είχα, ούτε σύμπτωμα είχα.

Επειδή διοργάνωνα ένα τραπέζι στο σπίτι για τα γενέθλιά μου είπα να πάω να τσεκαριστώ. Είχα πει και στους καλεσμένους να κάνουν τεστ. Η Όμικρον όμως δεν ανιχνεύεται πάντα με τα rapid tests.

Πήγα στην κλινική, έκανα και τα δύο τεστ. Το rapid ήταν αρνητικό. Σηκώνομαι το πρωί να κάνω τις ετοιμασίες μου, να δω τι θα βάλω κλπ και τσουπ βλέπω το email και ήμουν θετική.

Οφείλεις να είσαι προσεκτικός για τους άλλους και έτσι έκανα το τεστ. Δεν είχα συμπτώματα, το βράδυ ανέβασα δέκατα, είχα κρυάδες, μπούκωμα, φρικτό πονοκέφαλο. Την επόμενη μέρα όλα υποχώρησαν. Δεν είχα κάνει ακόμη την επαναληπτική. Ευτυχώς όρεξη, όσφρηση και γεύση έχω ακόμη».

«Είχε καλυφθεί το πρόσωπό μου με αίμα»

Η Έλενα Γαλύφα καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη μίλησε ανοιχτά για το τροχαίο της και να συγκλονίζει με τα λόγια της, αποκαλύπτοντας πως δεν έπαθε κάτι απλά είχε καλυφθεί το πρόσωπό της με αίμα.

Η γνωστή influencer παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα». Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε μία μεγάλη περιπέτεια που είχε πριν από λίγο καιρό, όταν το αμάξι της ανατράπηκε από την πορεία του.

Μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως δεν της συνέβη τίποτα, παρόλο που το τροχαίο ήταν πολύ σοβαρό και το αμάξι της καταστράφηκε.

«Ο χρόνος είναι το πιο πολύτιμο αγαθό που έχει ο άνθρωπος. Κόντεψα να χάσω τη ζωή μου σε ένα σοβαρό τροχαίο. Διαλύθηκε όλο το αυτοκίνητο. Έγινε πριν τέσσερα χρόνια στη Λεωφόρο Κηφισίας. Τα έζησα όλα έντονα. Συνομιλούσα σε κάποιον που δεν υπήρχε δίπλα μου και έλεγα “ας τελειώσει αυτό”. Βγήκα από ένα αυτοκίνητο που δίπλωσε στη μέση και εγώ είχα μόνο ένα ράμμα. Θυμάμαι τα πάντα.

Έλενα Γαλύφα τροχαίο

Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να κουνήσω τα πόδια μου, αλλά επειδή δεν είχα ορατότητα δεν ένιωθα πολύ καλά. Απ’ έξω φώναζαν όλοι “νεκρή, νεκρή”, γιατί είχε καλυφθεί όλο το πρόσωπό μου με αίμα. Σκουπίστηκα αμέσως να δουν ότι είμαι ζωντανή. Τα θυμάμαι όλα.

Είχα φύγει από ένα σπίτι που ήμασταν παρέα και η αλήθεια είναι ότι είχα πιει λίγο παραπάνω. Δεν ήμουν μεθυσμένη, αλλά δεν είχα διαύγεια. Είδα ένα μηχανάκι να φρενάρει πολύ μακριά μου και πάτησα βίαια το φρένο. Νόμιζα πως ήταν πιο κοντά μου γιατί δεν είχα τη διαύγεια που έχει ένας κανονικός οδηγός χωρίς αλκοόλ. Χτύπησα στην άκρη το διερχόμενο αυτοκίνητο και το δικό μου γύρισε στο αντίθετο ρεύμα. Ξήλωσα ένα δέντρο και προσγειώθηκα σε ένα αυτοκίνητο. Με έβγαλαν με αλυσοπρίονο από το αμάξι».