Στιγμές ευτυχίας για τον Αϊβάζη και την Κορινθίου - Το μήνυμα αγάπης για τα γενέθλια της συζύγου του

Άκρως τρυφερή η ανάρτηση στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Αϊβάζη και την Κορινθίου - Το μήνυμα αγάπης για τα γενέθλια της συζύγου του

Μετά από το ταξίδι τους στο Παρίσι, η σημερινή ημέρα είναι άκρως ιδιαίτερη για την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη καθώς η ίδια έχει τα γενέθλιά της. Μάλιστα, όπως είναι λογικό από το πρωί κιόλας έχει δεχτεί αμέτρητες ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και από τους θαυμαστές της.

Έτσι, ο αγαπημένος της σύζυγος, θέλησε να κάνει μια άκρως τρυφερή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μιας και είναι αρκετά ενεργός. Έτσι, στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε χαρακτηριστικά: «Σήμερα το μωρό μου, Μαρία Κορινθίου, μεγαλώνει !!!

Μόνο Ευτυχία και περηφάνια για σένα μωρό μου !!! Όσα χρόνια και αν περάσουν πάντα στα μάτια μου το χαμόγελο σου , η καλοσύνη σου και ο απλόχερος όμορφος χαρακτήρας σου !!! Σ αγαπώ με όλη την δύναμη της ψυχής μου !! Σε λατρεύω».

Η ανάρτηση του Γιάννη Αϊβάζη

Στιγμές ευτυχίας για την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη

Η σημερινή ημέρα για την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη είναι άκρως ιδιαίτερη καθώς η κορούλα τους έχει τα γενέθλιά της. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό ο γνωστός ηθοποιός είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω του κορωνοϊού.

Να τονίσουμε πως το ζευγάρι είναι αρκετά ενεργό μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, καθώς τους αρέσει να δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές. Έτσι λοιπόν οι δυο τους θέλησαν να ευχηθούν στην Ισμήνη τους "χρόνια πολλά" αφού έγινε 13 ετών.

Μάλιστα, η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει στο πλευρό της κόρης της, σε μία πολύ τρυφερή εικόνα.

Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου

«Χρόνια πολλά πολλά Ισμηνού μου. Γερή, ευτυχισμένη και τρανή! Όλα για εσένα και τίποτα λιγότερο. Σ´αγαπάω από εδώ ως τον ουρανό και ακόμα παραπέρα», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η ανάρτηση του Γιάννη Αϊβάζη

Ο Γιάννης Αϊβάζης δημοσίευσε μία φωτογραφία της Ισμήνης και τη συνόδευσε γράφοντας: «Ισμηνη +Γιαννης = Love For Ever. Το ορκίζομαι μωρο μου. Να σε Χαίρομαι μωρό, πολύχρονη!».