Δύσκολες ώρες για την Μαρία Λουΐζα Βούρου - Τι συνέβη;

Η σπαρακτική ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την Μαρία Λουΐζα Βούρου - Τι συνέβη;

Οι τελευταίες ώρες είναι αρκετά δύσκολες για την Μαρία Λουΐζα Βούρου. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έκανε γνωστή την είδηση πως έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της γιαγιά, κοινοποιώντας μια φωτογραφία της. Να τονίσουμε πως από την ζωή έχει φύγει και ο πατριός της.

Η ανάρτηση της Μαρία Λουΐζα Βούρου

«Αντίο γιαγιάκα, σε ευχαριστώ για όσα με έμαθες, για την αγάπη σου, για τους χυμούς σου και τα γάλατα στις 4 τα ξημερώματα που μου έφτιαχνες όταν ήμουν μικρή, για τις κουβέντες μας, για τα καλοκαίρια μας στην Άνδρο. Να προσέχεις το Σάββα μου εκεί ψηλά. Α ρε 2021 μα τι χρονιά είσαι εσύ. Μέχρι το τέλος μας διαλύεις».

Ανάρτηση Μαρίας  Λουΐζας Βούρου

Συγκινεί η Μαρία Λουίζα για τον πατριό της - «Με αγάπησε πιο πολύ από όσο μπορεί να...»

Στην κάμερα της εκπομπής του MEGA «Ελένη» παραχώρησε δηλώσεις η Μαρία Λουίζα Βούρου η οποία μίλησε για την απώλεια του αγαπημένου της αλλά και για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε.

Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ήταν ένα καλοκαίρι για μένα δύσκολο, γιατί είχα την απώλεια του πατριού μου, μπαμπάς για εμένα.

Ήταν αναπάντεχο αυτό, με είχε αγαπήσει πιο πολύ από όσο μπορεί να με αγαπήσει ένας άνθρωπος. Ήταν πάντα χαμογελαστός και περήφανος. Ότι νέο κάνω θέλω να του το πω και με δυσκολεύει που δεν μπορώ να το κάνω».

Όσον αφορά στη μητρότητα: «Είναι ένα ταξίδι πολύ ιδιαίτερο. Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα λίγο πιο εύκολο. Στη δική μας περίπτωση, επειδή με τον άντρα μου ήμασταν λίγο χρονικό διάστημα μαζί και από απόσταση, δεν είχαμε προλάβει να βρούμε τα πατήματά μας στη σχέση μας».

Οι δηλώσεις της Μαρίας Λουίζα Βούρου στην εκπομπή «Ελένη»