Το 2021 ήταν αρκετά δύσκολο για την Μαρία Μενούνος καθώς η ίδια έχασε την αγαπημένη της μητέρα. Η γνωστή Ελληνοαμερικανίδα η οποία είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αρκετές φορές δείχνει να αναπολεί στιγμές με τη μητέρα της.
Έτσι, αυτή τη φορά συγκέντρωσε τις αγαπημένες της φωτογραφίες από τη χρονιά που πέρασε μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα καθώς θέλησε να μοιραστεί αυτές τις στιγμές με τους followers της.
Η ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος
«Φαίνεται ότι αγαπάτε τις φωτογραφίες μου με τους γονείς μου!! Αλλά ο μπαμπάς μου μένει στην άλλη άκρη της χώρας, οπότε τι να κάνω για το 2022; Μήπως ήρθε η ώρα να τον φέρω εδώ; Ή να μετακομίσω εκεί;».
Θρήνος ξανά στην οικογένεια της Μαρίας Μενούνος – Η ανατριχιαστική ανάρτηση της
Τον θρήνο βιώνουν ξανά στην οικογένεια τους, η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κεν. Μετά τον θάνατο της μητέρα της που έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο, η παρουσιάστρια έχασε και τον αγαπημένο της θείο και αδερφό του μπαμπά της, από κορωνοϊό.
Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας μια κοινή ασπρόμαυρη φωτογραφία τους. Τι κείμενο της μάλιστα, είναι πολύ συγκινητικό.
«Χάσαμε τον πατριάρχη της οικογένειάς μας χτες. Τον θείο μου Arthur. Τον αγαπημένο αδελφό του μπαμπά μου. Πολλές απώλειες τελευταία στην οικογένειά μου αλλά ξέρω ότι είναι σε ένα καλύτερο μέρος με τη μαμά μου και τους γονείς του.
Ήπια ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, το αγαπημένο του, για να τον τιμήσω.
Όταν πέθανε η μητέρα μου, ο Kev (άντρας της παρουσιάστριας) και εγώ ήπιαμε μπύρες και καθίσαμε έξω. Πήγα στη δουλειά την επόμενη μέρα. Η ζωή συνεχίζεται είτε μας αρέσει είτε όχι.
Σήμερα είμαι στη δουλειά. Όλοι έχουμε μια ημερομηνία γέννησης και θανάτου όπως θα συζητήσουμε στην εκπομπή μου τις επόμενες εβδομάδες.
Διαλέγουμε πόσο καιρό θα πενθήσουμε και πώς θα είναι το πένθος.
Είναι διαφορετικό για όλους και δεν ξέρει κανείς πώς νιώθει κάποιος μέσα του.
Λυπήθηκα πάρα πολύ που έβλεπα τον θείο μου να παλεύει με τον Covid. Όπως όμως είπα ξέρω ότι είναι σε ένα καλύτερο μέρος. RIP θείε, σε αγαπάμε πάντα».


">
">
">
">
">
">
">