Νέα εξέλιξη: Τι βρέθηκε στον υπολογιστή του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Τι εντόπισαν οι αρχές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα εξέλιξη: Τι βρέθηκε στον υπολογιστή του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Κι ενώ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του και περνάει πολύ δύσκολες ώρες (δείτε εδώ γιατί) η αστυνομία κάνει φύλλο και φτερό τα πάντα, από υπολογιστές μέχρι κινητά τηλέφωνα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μπορεί να αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο ροζ βίντεο βρέθηκαν στον υπολογιστή του, με το υλικό να ερευνάται από τις αρχές.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση αναμένεται να παραλάβει μέσα στις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα των ερευνών.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, έγινε γνωστό από τη δικαστική διαδικασία, το ψευδώνυμο με το οποίο ο άνθρωπος αναρτούσε τα βίντεο στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιούσε όνομα Ολλανδού τραγουδιστή και δίπλα στην ημερομηνία γέννησης του παρουσιαστή που είναι το 1963.

Η πρώτη αντίδραση της πρώην συντρόφου του Παναγιωτόπουλου

Στο Πρωινό και την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα μίλησε η 30χρονη καταγγέλλουσα πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για την τροπή που πήρε η υπόθεση της. Η ίδια δήλωσε ευχαριστημένη παρόλο που την λυπεί το γεγονός πως η δική της υπόθεση θα δικαστεί ως πλημμέλημα, ενώ οι υπόλοιπες υποθέσεις σαν κακούργημα.

«Είμαι ικανοποιημένη με την τροπή που πήρε η υπόθεση και μετανιώνω που δεν έγινε όλο αυτό νωρίτερα απλά ο φόβος για τον διασυρμό με έκανε να κάνω πίσω. Δυστυχώς υπάρχουν τώρα άνθρωποι που ψάχνουν το βίντεο και site που ανταλλάσσουν πληροφορίες και link από τα βίντεο μου που υπάρχουν ακόμα ύστερα από αναδημοσιεύσεις.

Οπότε για αυτό τον λόγο αυτή η πράξη συσχετίζεται με μια μόνιμη ηθική βλάβη καθώς αυτό που έκανε αυτός ο άνθρωπος θα είναι κάτι που θα βρίσκω μπροστά μου όλη μου τη ζωή. Μιλάμε για χιλιάδες ανθρώπους που είδαν τα βίντεο μου.

Είμαι ικανοποιημένη αλλά με λυπεί το γεγονός ότι η δική μου υπόθεση θα δικαστεί ως πλημμέλημα, ενώ οι υπόλοιπες υποθέσεις σαν κακούργημα» ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά στη σύζυγο του, ανέφερε: «Θεωρώ ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. Είναι μια γυναίκα γύρω στα 35, είχε ενημερωθεί πλήρως σχετικά με τις πράξεις του ανθρώπου που ήθελε να παντρευτεί και τον γνώριζε μόλις 15 ημέρες και παρόλα αυτά επέλεξε να τον παντρευτεί και να μείνει δίπλα του σε όλα αυτά. Ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του ηθικές αξίες. Σαν γυναίκα πάντως με προσβάλλει αυτή η πράξη».