"Μπορεί να είναι μια διαφορετική πρωτοχρονιά..." - Δύσκολες ώρες για την πρώην παίκτρια του Bachelor, Μαρία Φώτου

Μαθεύτηκε το βράδυ της Πέμπτης 30/12

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Μαρία Φώτου έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι της αγάπης του ALPHA, Bachelor. Δεν κατάφερε να κερδίσει την Αλέξη Παππά (μάλλον έχασε την μπάλα μετά την σκηνή που του έκανε στη μέση του δρόμου) αλλά κατάφερε να κατακτήσει την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού.

Το κορίτσι αυτό πλέον μοιράζεται πολλά πράγματα από την καθημερινότητά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και το βράδυ της Πέμπτης 30/12 θέλησε να κάνει γνωστό πως δεν γλίτωσε κι αυτή από την... μετάλλαξη όμικρον.

Η μετάλλαξη Όμικρον έχει αποδειχθεί πως είναι πολύ μεταδοτική με αποτέλεσμα τα κρούσματα κορωνοϊού να έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας.

Ανάμεσα σε αυτούς που νοσούν είναι η Μαρία Φώτου.

Οι αναρτήσεις της Μαρίας Φώτου

«Όσοι έχετε κόβιντ αυτές τις ημέρες εύχομαι να περάσει γρήγορα και όσο το δυνατόν πιο ήπια! Μπορεί να είναι μια διαφορετική πρωτοχρονιά αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με θετική ενέργεια όσο γίνεται! Εύχομαι υγεία και άφθονα χαμόγελα σε όλους».

Bachelor Μαρία Φώτου

Bachelor Μαρία Φώτου κορωνοϊός

Μετάλλαξη Όμικρον: Τα 8 πρώιμα συμπτώματα

Οι ειδικοί σε όλο τον κόσμο έχουν επισημάνει τουλάχιστον οκτώ πρώιμα προειδοποιητικά σημάδια της μετάλλαξης Όμικρον που δεν πρέπει κανείς να αγνοήσει. Αντίθετα, θα πρέπει να υποψιάσουν για πιθανό κρούσμα και να οδηγήσουν αμέσως σε τέστινγκ.

Τα ποσοστά μόλυνσης είναι υψηλά - με τα καθημερινά κρούσματα να σπάνε τα προηγούμενα ρεκόρ - οπότε έστω και μια μικρή αδιαθεσία, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κρύβει μόλυνση με Covid-19.

Με βάση τις αναφορές από τα κρούσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Νότια Αφρική και τις ΗΠΑ, όπως σημειώνει η The Sun, αυτά είναι τα συνήθη πρώιμα προειδοποιητικά σημάδια της μετάλλαξης Ομικρον:

  • Ενόχληση στο λαιμό
  • Πόνος στην πλάτη
  • Ρινική καταρροή/συμφόρηση
  • Πονοκέφαλος
  • Κόπωση
  • Φτέρνισμα
  • Νυχτερινές εφιδρώσεις