«Καλό ταξίδι...» - Θρήνος για την Χριστίνα Σάλτη

Έφυγε από τη ζωή πολύ αγαπημένο της πρόσωπο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Καλό ταξίδι...» - Θρήνος για την Χριστίνα Σάλτη

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της Χριστίνας Σάλτη λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, καθώς έφυγε από τη ζωή αγαπημένο της πρόσωπο. Την αποκάλυψη έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.

Συγκεκριμένα έφυγε από τη ζωή ο παππούς της σε ηλικία 93 ετών. Η τραγουδίστρια του είχε τεράστια αδυναμία και το έδειξαν οι αναρτήσεις της.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Σάλτη για το θάνατο του παππού της

«Καλό ταξίδι παππού μου τραγουδισταρά! Έζησες μια γεμάτη ζωή και αποφάσισες να φύγεις και να μας αφήσεις…Σ’ευχαριστούμε για ότι έχεις κάνει για εμάς! Θα σε σκεφτόμαστε πάντα με αγάπη, με το βιολί σου και την όμορφη φωνή και ψυχή σου! Και στα 100 θα μπορούσες να φτάσεις αλλά δεν ήθελες άλλο αστεράρα μου», έγραψε στα insta stories της, μετά την συγκλονιστική εξομολόγηση πως έχει δεχθεί ενδοοικογενειακή βία.

Πέθανε ο παππούς της Χριστίνας Σάλτη

Λίγα λόγια για την Χριστίνα Σάλτη

Η Χριστίνα Σάλτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα αλλά κατάγεται από το Αγρίνιο.

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την μουσική και το τραγούδι. Φοιτήτρια της Ιταλικής γλώσσας και φιλολογίας στο πανεπιστήμιο Αθηνών κάνει τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα.

Από τότε μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με αξιόλογους καλλιτέχνες όπως οι: Νότης Σφακιανάκης, Καίτη Γαρμπή, Έλενα Παπαρίζου, Γιάννης Πλούταρχος, Χρήστος Δάντης, Γιώργος Τσαλίκης, Θέμης Αδαμαντίδης, Χρύσπα, Τάμτα, Αποστολία Ζώη, Γιάννης Βαρδής, Χρήστος Πάζης κ.α.

Έχει κυκλοφορήσει από την Aps Music Entertainment s.a. το πρώτο της cd Single με τίτλο ¨Έρωτα μου κρυφέ¨ σε μουσική και στίχους του Βασίλη Δήμα.

Το cd ξεκινάει με το “έρωτα μου κρυφέ” μια ρυθμική μπαλάντα με r&b στοιχεία. Ακολουθεί το Dance τραγούδι “Μπόρα είναι θα περάσει” κα αμέσως μετά το “Φύγε” μια λαϊκή ρούμπα με μοντέρνα ενορχήστρωση.

Η Χριστίνα Σάλτη θα σας ενθουσιάσει με το πρώτο άκουσμα καθώς διαθέτει μια φωνή η χροιά της οποίας υπόσχεται να παντρέψει το μοντέρνο με το λαϊκό με τρόπο περίτεχνο.