«Τι κοτρώνα είναι αυτή; Δώστο μου να...» - Επική στιγμή με Καινούργιου και Αλεξανδράκη στον ALPHA

Ξέσπασαν όλοι σε γέλια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τι κοτρώνα είναι αυτή; Δώστο μου να...» - Επική στιγμή με Καινούργιου και Αλεξανδράκη στον ALPHA

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία εισέβαλε στο πλατό λαμπερή όπως κάθε άλλη φορά, μετά την πολύ δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της. Αυτό ωστόσο που ακολούθησε με την Κατερίνα Καινούργιου ήταν έπος...

Μόλις η παρουσιάστρια είδε το μονόπετρο στο χέρι της ξετρελάθηκε και γύρισε τα χέρια της προς την κάμερα για να το δουν οι τηλεθεατές. Μάλιστα, στη συνέχεια πέταξε ατάκα που έκανε τους συναδέλφους της να ξεσπάσουν σε γέλια.

«Τι κοτρώνα είναι αυτή; Δώστο μου να το δοκιμάσω», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου στην Δήμητρα Αλεξανδράκη, ωστόσο, μετά το γύρισε λέγοντας γελώντας πως δεν κάνει να το φοράνε άλλες.

Η στιγμή έπος με Αλεξανδράκη - Καινούργιου

Έγινε το θαύμα των Χριστουγέννων: Τσαγκρίδης και Καινούργιου ξανά μαζί

Φιλενάδες, τα πράγματα είχαν ως εξής: ξαφνικά και απότομα η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκριδη Παναγόπουλου είχε μπει σε παύση. Όμως κανένας από τους δυο δεν είχε προχωρήσει με κάτι νέο στη ζωή του.

Το αποκλειστικό των κεντρικών λέει ξεκάθαρα πως ο Φίλιππος βρέθηκε σε γνωστό καφέ όπου τον εντόπισε ρεπόρτερ Σούλας και τον άκουσε να λέει κατά λέξη: «μιλήσαμε και δώσαμε μια ευκαιρία ο ένας στον άλλον». Από την πλευρά ΚατΚεν σιγή ιχθύος μέχρι στιγμής, αφού κρατάει απόσταση από το γεγονός εδώ και καιρό.

Το ζευγάρι, που είναι μαζί χρόνια, έδειχνε ευτυχισμένο μέχρι που ξαφνικά έδωσε παύση -και η ΚατΚεν έδωσε πόνο με θλιμμένες αναρτήσεις στα στόρις της. Τώρα οι αποκλειστικές πληροφορίες μου λένε πως το θαύμα των Χριστουγέννων ίσως έπιασε τόπο για την αγαπημένη μας ΚατΚεν. Αν και... διαβάστε την συνέχεια στο okmag.gr