Η Χρυσικού έδωσε "καυτό" spoiler για τη Γη της Ελιάς - «Θα μάθουμε για την εγκυμοσύνη με...»

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Χρυσικού έδωσε

Στο πλατό της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε καλεσμένη η Δώρα Χρυσικού η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για τον απαιτητικό ρόλο της στη σειρά που έχει κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών, Γη της Ελιάς ενώ δεν δίστασε να δώσει και ένα spoiler.

Οι δηλώσεις της Δώρας Χρυσικού

«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε χαρούμενοι για τη σειρά και που έχουμε δουλειά μετά από δύο δύσκολα χρόνια για την υποκριτική λόγω πανδημίας. Έχουμε δουλειά αρκετοί άνθρωποι, που από μόνο του αυτό είναι θετικό. Να πούμε ότι δεν χαιρόμαστε που η σειρά πάει τόσο καλά, θα ήταν ψέμα. Αυτός άλλωστε είναι ο απώτερος σκοπός, να αγαπηθεί αυτό που κάνουμε».

Μάλιστα, δεν δίστασε να δώσει και spoiler για την σειρά καθώς ανέφερε το πώς θα μάθει η οικογένεια Καπερνάρου για την εγκυμοσύνη της Βασιλικής. Η ίδια αποκάλυψε χαρακτηριστικά: «Θα το μάθουμε με ένα τρόπο… μανιάτικο».

Κόβεται ή συνεχίζεται; - Αυτό είναι μέλλον της σειράς, Γη της Ελιάς

Την ώρα που οι εξελίξεις σοκάρουν για το μέλλον των χαρακτήρων, στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει και το μέλλον της σειράς, Γη της Ελιάς, μέσα από την συχνότητα του MEGA. Θα συνεχιστεί ή θα κοπεί στον πρώτο κύκλο;

Το συμβόλαιο ανάμεσα στο κανάλι και τον Ανδρέα Γεωργίου έχει διάρκεια 1 συν 1 χρόνο, ενώ σε αυτό προβλέπεται και deadline για την ανανέωση ή μη της συμφωνίας έως τα μέσα Ιανουαρίου. Έτσι λοιπόν οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει και ευχάριστες μόνο φαίνεται πως είναι.

Το μέλλον της σειράς, Γη της Ελιάς στο MEGA

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις, όπου εκφράστηκε η πρόθεση του σταθμού να εγκρίνει νέο κύκλο. Αντίστοιχα, και από την πλευρά των συντελεστών υπάρχει επιθυμία να συνεχιστεί και του χρόνου, ενώ έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι οι πρώτες σκέψεις για το πώς θα κινηθεί αφηγηματικά η δεύτερη σεζόν.

Να σημειωθεί ότι ο τίτλος αλλά και τα δικαιώματα της σειράς, ανήκουν στους συντελεστές, που σημαίνει ότι, αν το MEGA δεν επιθυμούσε την συνέχιση της, θα μπορούσε να την πάρει άλλο κανάλι. Και όπως έχει γίνει γνωστό, τους έγινε πρόταση και από αντίπαλο σταθμό...