Σήμερα είναι η χειρότερη μου μέρα» - Η αποκάλυψη της Έλενας Γαλύφα για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό

«Νομίζω ότι δεν έχω νιώσει ποτέ έτσι στη ζωή μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σήμερα είναι η χειρότερη μου μέρα» - Η αποκάλυψη της Έλενας Γαλύφα για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό

Πριν λίγες ημέρες η Έλενα Γαλύφα γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως η ίδια βγήκε θετική στον κορωνοϊό. Έτσι, τα τελευταία 24ωρα για την ίδια δεν είναι καθόλου εύκολα.

Πιο συγκεκριμένα τις πρώτες ημέρες τα συμπτώματά της ήταν ήπια, ωστόσο άρχισε σιγά σιγά να εμφανίζει όλα τα συμπτώματα του ιού σύμφωνα με τις τελευταίες απαντήσεις της σε ένα Q&A.

Οι αναρτήσεις της Έλενας Γαλύφα

«Είμαι στην 4η μέρα και ενώ κυριολεκτικά χθες ήμουν περδίκι, σήμερα είναι η χειρότερή μου μέρα. Ξύπνησα με αδιανόητο πόνο σε όλο μου το κορμί που δε μπορώ να κουνηθώ.

Νομίζω ότι δεν έχω νιώσει ποτέ έτσι στη ζωή μου, ούτε σε γρίπη. Για εμένα δεν ισχύει το 5 μέρες. Από ότι φαίνεται, εμφανίζω σιγά-σιγά όλα τα συμπτώματα. Είναι πολύ πρωτόγνωρο πάντως, από εκεί που φαινομενικά δεν αισθάνεσαι τίποτα, να σέρνεσαι κυριολεκτικά».

Η ανάρτηση της Έλενας Γαλύφα

Έλενα Γαλύφα - Η ανάρτηση για τον κορωνοϊό

Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας Γαλύφα για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό: «Δεν είχα συμπτώματα»

Ανήμερα των γενεθλίων της, η Έλενα Γαλύφα γνωστοποίηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως η ίδια βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό κάτι που δεν περίμενε.

Έτσι, το απόγευμα της Πέμπτης 30/12, η γνωστή fashion influencer μέσω Skype βγήκε στην εκπομπή «T-Live» όπου μίλησε για το πως βιώνει την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό.

«Ανήκω στην τελευταία κατηγορία που αναφέρατε πριν, είχα κάνει το εμβόλιο της Τζόνσον. Είμαι στην τρίτη μέρα, το έχω περάσει πολύ ήπια. Μόνο το μπούκωμα έχω. Εγώ δεν κατάλαβα ότι είχα, ούτε σύμπτωμα είχα.

Επειδή διοργάνωνα ένα τραπέζι στο σπίτι για τα γενέθλιά μου είπα να πάω να τσεκαριστώ. Είχα πει και στους καλεσμένους να κάνουν τεστ. Η Όμικρον όμως δεν ανιχνεύεται πάντα με τα rapid tests.

Πήγα στην κλινική, έκανα και τα δύο τεστ. Το rapid ήταν αρνητικό. Σηκώνομαι το πρωί να κάνω τις ετοιμασίες μου, να δω τι θα βάλω κλπ και τσουπ βλέπω το email και ήμουν θετική.

Οφείλεις να είσαι προσεκτικός για τους άλλους και έτσι έκανα το τεστ. Δεν είχα συμπτώματα, το βράδυ ανέβασα δέκατα, είχα κρυάδες, μπούκωμα, φρικτό πονοκέφαλο. Την επόμενη μέρα όλα υποχώρησαν. Δεν είχα κάνει ακόμη την επαναληπτική. Ευτυχώς όρεξη, όσφρηση και γεύση έχω ακόμη».