Δέσποινα Βανδή: Πιο περήφανη από ποτέ στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη - Η ανάρτηση όλο νόημα

«Περήφανη για εσένα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: Πιο περήφανη από ποτέ στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη - Η ανάρτηση όλο νόημα

Τόσο καιρό μπορεί η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη να έκρυβαν από τα φώτα της δημοσιότητας το πόσο ερωτευμένοι είναι ο ένας για τον άλλον, ωστόσο τα πράγματα από τότε έχουν αλλάξει κατά πολύ.

Όπως φαίνεται οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι και πολύ καλά στην σχέση τους σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βασίλη Μπισμπίκη ο οποίος είχε μιλήσει πρόσφατα στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Από την άλλη, η Δέσποινα Βανδή αυτές τις μέρες βρίσκεται σε καραντίνα μιας και γνωστοποίησε πως είναι θετική στον κορωνοϊό. Βέβαια, αυτό δεν την σταματά από το να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Έτσι, η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία από την αφίσα της παράστασης Άνθρωποι και Ποντίκια, όπου πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος της.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

«Όσοι δεν έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά αυτή την υπέροχη παράσταση, δείτε την διαδικτυακά! Ότι καλύτερο! Υπερήφανη για εσένα».

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Έχει πανοραμική θέα - Σε αυτό το εκκλησάκι θα παντρευτούν Μπισμπίκης και Βανδή

Προς... γάμο φημολογείται έντονα πως οδηγούνται η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Οι δυο τους, σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Yes Magazine», βρέθηκαν το πρωί των Χριστουγέννων στο Λουτράκι, όπου διαμένουν μόνιμα οι γονείς του γνωστού ηθοποιού, τους οποίους η τραγουδίστρια νιώθει και σαν δικούς της.

Εκείνοι, με τη σειρά τους, την υποδέχθηκαν πολύ «θερμά», έχοντας εγκρίνει εδώ και καιρό τη σχέση με το σπλάχνο τους. Κάπως έτσι, άπαντες κάθισαν στο οικογενειακό τραπέζι και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μπισμπίκης ήταν αρκετά αγχωμένος και αποφάσισε αρκετή ώρα πριν από την ολοκλήρωσή του, να πάρει τη Βανδή και να φύγουν από το σπίτι, ζητώντας της να βρίσκονται κάπου μόνοι τους.

Η ίδια δεν το αρνήθηκε και το ζευγάρι απομονώθηκε μπροστά από... διαβάστε περισσότερα εδώ.