Ο Βαρθακούρης "κατακεραύνωσε" την Ψυχαράκη - «Μακριά από τοξικούς»

Η ανάρτηση όλο νόημα στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο Βαρθακούρης

Η "κόντρα" που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον Χάρη Βαρθακούρη και την Άννα Μαρία Ψυχαράκη φαίνεται να μην έχει τέλος. Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εμφανιστεί στον μεγάλο τελικό του λαμπερού show.

Ωστόσο, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη γνωστοποίησε πως εκείνη είναι αρνητική, στέλνοντας τις ευχές της στον Χάρη Βαρθακούρη. Ο τραγουδιστής ενοχλήθηκε με τις δηλώσεις που έκανε, ρίχνοντας δημόσια τα «καρφιά» του προς εκείνη.

Έτσι, το απόγευμα της Παρασκευής 31/12 ο ίδιος θέλησε να κάνει άλλη μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στέλνοντας ένα μήνυμα όλο νόημα.

Η ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η απάντηση στον Βαρθακούρη μετά το κράξιμο - «Πόσες ακόμα προσβολές...»

Μετά τον πρώτο άσχημο τσακωμό τους, η σχέση Άννας Μαρίας Ψυχαράκη με τον Χάρη Βαρθακούρη περνάει και πάλι κρίση. Ο τραγουδιστής που νοσεί από κορωνοϊό μαζί με τις κόρες του, σε χθεσινές του 30/12 αναρτήσεις στο προφίλ του στο Instagram έκραξε το πρώην μουσικό του ταίρι.

Λίγες ώρες μετά τις αναρτήσεις αυτές, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη απάντησε μέσω Twitter, κάνοντάς αρχικά retweet ένα υποστηρικτικό post, στο οποίο σχολίασε: «Απλά κρίμα. Πόσες ακόμα προσβολές προς το πρόσωπό μου..... Κρίμα...».

Στην συνέχεια με νέο post στο οποίο ανέβασε και μια από τις αναρτήσεις του Χάρη Βαρθακούρη, θέλησε να εξηγήσει πως δεν καταλαβαίνει τι έκανε λάθος, αφού του έστειλε και προσωπικό μήνυμα για να του ευχηθεί περαστικά, λέγοντας του μάλιστα πως να κάνει και πάλι τεστ για να είναι μαζί στον τελικό του J2US.

«Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι λάθος έκανα;; Του έστειλα και προσωπικό μήνυμα και ευχήθηκα σε όλες τις δημοσιεύσεις μου να γίνουν όλοι οικογενειακώς πολύ καλά και γρήγορα Τα άφησα όλα πίσω και τώρα ξανά. Του πρότεινα να ξανά κάνει τεστ μόνο και μόνο για να είμαστε στο τελικό», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση της Ψυχαράκη στον Βαρθακούρη μετά το κράξιμο